Ola-Conny Wallgrens ilska mot Ullared – har vinklat honom fel

Ola-Conny Wallgrens ilska mot Ullared – har vinklat honom fel

Folkkära tv-profilen Ola-Conny berättar nu om hans medverkan i programmet Ullared.
Men det inte många vet är att tv-profilen tycker att produktionen har vinklat honom till det sämre.
– Man ska skratta med oss och inte åt oss, säger Ola-Conny.
VIDEO: Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"
0:50

Efter reklamen: VIDEO: Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"

(0:50)

Slå på ljud

Ola-Conny Wallgren, 58, är en välkänd tv-profil från realityserien Ullared. Det folkkära programmet har sänts i tio år och har tagit tittarna med storm. I programmet får man följa kunderna och personalen och en av dem är just Ola-Conny.

När pandemin drog in över hela världen lades programmet på is och fansen blev alldeles förtvivlade. Om en ny säsong av realityserien kommer vet vi ingenting om, men vi kan inget annat än hoppas!

Sanningen om relationen mellan Ola-Conny och Morgan

En annan folkkär profil från programmet är ingen mindre än Morgan Karlsson, 49, som också arbetade i varuhuset med Ola-Conny.

Deras medverkan i Ullared var en succé och blev en framgångssaga för de båda när de fick en helt egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny, där fick man följa deras resa runt jorden.

SE OCKSÅ: Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här
0:54

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

(0:54)

Slå på ljud

Ur ett tittarperspektiv kan det verka som att Morgan och Ola-Conny är nära vänner. Men det är bara ett spel för galleriet.

– Vi umgås inte privat, vilket har framstått, att vi är bästisar. Alltså vi kanske gjorde saker och ting i början av den tid som vi spelade in Ullared. Men vi var inte så som vi beskrev i programmen, säger Ola-Conny till Hänt.

I intervjun fortsätter han och berätta om relationen och att de behövde spela vänner.

– Det var ett spel för galleriet och det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden. Vi lever i olika världar, avslutar han.

Hänt intervjuade även Morgan som hade en annan inställning än Ola-Conny. Han var mer positiv till vänskapen med kollegan. Han bekräftade att de inte umgås privat men att relationen mellan dem är bra.

– Nej, vi har en bra relation. Sen så kanske inte Ola-Conny ringer mig en fredag och säger att ”Nu drar vi till stan och festar” och så. Men vi har en bra relation, säger Morgan till Hänt.

Ola-Connys ilska mot Ullared

Inte nog med att relationen mellan tv-personligheterna har varit ett spel för galleriet så har Ola-Conny åsikter om produktionen. Han förklarar nu sin sanning bakom inspelningen av Ullared och hur produktionen har vinklat honom.

– Man ska skratta med oss och inte åt oss, säger Ola-Conny och tillägger:

– Jag är stolt över de jag har gjort, men jag kommer vara hårdare i framtiden. I vissa fall har det vinklats på ett märkligt sätt. Förlöjligad på ett sätt.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet / Kanal 5

FRÅN FÖRSTASIDAN