ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Ola-Conny tar avstånd från Ullared-Morgan – tvingades fejka: ”Spel för galleriet”

30 jun, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Ola Conny till vänster. Morgan till höger.
Ullared-duon Morgan och Ola-Conny har charmat det svenska folket i många år. Deras nära vänskap i programmet Ullared såg ut att vara äkta. Men nu avslöjar Ola-Conny sanningen om relationen.
Annons
Därför umgås inte Morgan och Ola-Conny
Därför umgås inte Morgan och Ola-Conny

I tv-programmet Ullared får tittarna följa både kunder och anställda på Sveriges största varuhus, Gekås i Ullared. Programmet har sänts i över tio år och det har varit en tv-succé där flera av de som medverkat har blivit stora folkkära profiler.

Ett exempel på det är Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny Wallgren, 58, som båda jobbade i varuhuset. De fick så stora framgångar av sin medverkan att de även fick en egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny, där man fick följa paret när de reser runt jorden.

Efter det fortsatte de med Ullared som tog en paus när pandemin kom. Det är fortfarande inte bekräftat om det kommer en ny säsong av succé-serien.

Kärlekslyckan med Linda Persson

Ola-Conny har träffat sin stora kärlek i Linda Persson. Paret blev tillsammans redan första gången de träffades! De bor inte tillsammans än men det stoppar inte kärleksparet från att ses varenda dag.

Annons

– Vi bor inte ihop men vi ses varje dag. Ibland hos henne och ibland hos mig, säger Ola-Conny till Hänt.

För Morgan har inte kärlekslivet varit lika lyckosamt. Men han berättar för Hänt att det inte är något han är särskilt intresserad av heller. Även möjligheter har funnits för Ullared-profilen.

– Jag har haft stora möjligheter att gå in i förhållanden om jag hade velat det, men trivs med mitt privatliv och vill gärna vara själv. Jag jagar inget sånt. Som när jag gick ut på krogen i helgen. Det var bara för att ha roligt, inte för att träffa någon, förklarar Morgan.

Ola-Conny och Morgans verkliga relation

Ur ett tittarperspektiv kan det verka som att Morgan och Ola-Conny är väldigt nära vänner, men när Hänt frågar Ola-Conny om relationen till kollegan förklarar han att det bara är en fasad och att de egentligen inte umgås alls.

Annons

– Vi umgås inte privat, vilket ju har framstått, att vi är bästisar. Alltså vi kanske gjorde saker och ting i början av den tid som vi spelade in Ullared. Men vi var inte så som vi beskrev i programmen, det var det inte, säger Ola Conny till Hänt.

Vidare förklarar han att det var något de behövde göra för tittarna. Och upprepar med en tydlig markering att de inte umgås.

– Det var ett spel för galleriet och... det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden, nej. Vi är olika världar, avslutar han.

Hänt pratade med Morgan som verkar vara lite mer positivt inställd till vänskapen. Han bekräftar att de inte umgås privat men beskriver relationen till kollegan som bra.

– Nej, vi har en bra relation sådär. Sen så kanske inte Ola-Conny ringer mig en fredag och säger att ”Nu drar vi till stan och festar” och så. På så sätt har det inte vart något sånt där men det har vi väl inte gjort innan heller utan... vi har en bra relation, säger han.

Annons

Umgås ni någonting på fritiden?

– Inte mer än om han kommer hem till mig och hjälper mig med en robotklippare eller nånting han har målat, fönster eller något sånt där. Och sen så ser jag att han står på gårdsplanen hemma hos honom och visst kan jag stanna till och snacka med honom och så, det är inga problem, säger Morgan.

FOTO: HÄNT/ Lina Gustafsson, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons