Idol-Nikes avslöjande om Luka – sanningen bakom hans försvinnande

Nike Sellmar och Luka Nemorin

Under veckorna ägnar sig årets idoler åt att öva, men också en hel del aktiviteter.
Flera följare har däremot lagt märke till att Luka Nemorin har saknats.
Nu avslöjar Nike Sellmar anledningen bakom frånvaron.
Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”
0:24

Efter reklamen: Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”

(0:24)

Slå på ljud

Idol-hösten är i full gång och inför fredagens program återstår det sex deltagare som vecka efter vecka kämpar för att ta sig till den stora finalen.

Och för årets deltagare kan det hända att finalen lockar lite extra – det är nämligen den största Idol-finalen någonsin. De har minst sagt valt att slå på stort då den kommer äga rum i Tele2 arena istället för i Avicii arena där den vanligtvis hålls.

I fredagens program är det nu dags för juryn att kliva in och ta en större plats. Det är nämligen de fyra jury-medlemmarna som har valt vilka låtar idolerna ska framföra under kvällen.

Tittarnas starka reaktioner efter förra veckans Idol

Förra veckans avsnitt blev både känslomässigt och väckte reaktioner hos tittarna. Det var nämligen två av de tävlande som tvingades lämna tävlingen. Detta för att tävlingens yngsta deltagare Ruby Lindén, 16, veckan innan fått juryns livboj och fick stanna kvar i tävlingen trots att hon fått minst röster av tittarna.

Men veckan efter var det alltså Rubys tur att lämna tävlingen efter att tittarna fått säga sitt. Även Julien Keulen hade efter fredagens program sjungit sin sista låt på Idol-scenen.

Detta var minst sagt något som upprörde flera tittare. På Idols Instagram delade flera med sig av sin besvikelse.

”NEJ! Julian skulle självklart varit kvar! Hans FANTASTISKA röst. inte rättvist!”, skriver en tittare.

”Hur röstar folk?”, skriver en annan.

Nike Sellmar avslöjar anledningen bakom Lukas frånvaro

Något som flera följare lagt märke till under veckans gång är att Luka Nemorin har lyst med sin frånvaro under aktiviteterna som deltagarna varit ute på.

Under en frågestund som Nike Sellmar hade på Instagram svarade hon på varför han saknats. Och det visar sig att han tampats med sjukdom under veckan som gått.

– Han har varit jättesjuk i veckan, alltså stackare. Vi satt och kollade på film nu och han sa att han måste gå och öva för att han inte har hunnit öva någonting. Han har varit jättesjuk, det är därför, berättar Nike på sin Instagram.

När Hänt når Luka berättar han att han fortfarande inte mår bra men att han uppträder som vanligt ändå!

Inget vidare alls haha men vi kör ändå såklart! Så det får gå som det går. Men jag mår inte så bra.” skriver Luka i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN