TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Erik Elias Ekström om relationen till de andra deltagarna

28 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Idol-Erik Elias Ekström & Annika WSickihalder
Erik Elias Ekström är fortfarande kvar i Idol och tävlar tillsammans med nio andra deltagare om att ta hem den ärofyllda vinsten.
Men hur är relationen till de andra deltagarna egentligen?
I en intervju med Hänt avslöjar Erik Elias nu sanningen om relationen till deltagarna.
Annons
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"Brand logo
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"

Erik Elias Ekström, 28, är en av storfavoriterna i årets säsong av Idol. Han kommer från Kungälv men är numera bosatt i Norrköping, men håller såklart till i Stockholm eftersom han fortfarande tävlar om att kamma hem den stora vinsten i succéprogrammet Idol.

Erik Elias om kritiken från Idol-juryn

Erik Elias har tagit både tittarna och Idol-juryn med storm med sin fantastiska sångröst och unika stil, och nu är han 1 av de 8 deltagarna som står kvar i tävlingen.

Förra veckan fick Erik Elias ta emot kritik från juryn eftersom de tyckte att han tog i lite för mycket i sången. Till Hänt berättade han då om hur han kände kring kritiken.

– Det var ett svårt moment att hantera, att få negativ kritik direkt efter man har sjungit och framfört något, så det var en svår stund då. Men i efterhand när jag har lyssnat på det så dels så förstår jag vad de menade, sa han då.

Erik Elias om relationen till deltagarna bakom scenen

Under tiden som Idol-säsongen är igång så bor deltagarna tillsammans på hotell i Stockholm. Eftersom de både bor och umgås med varandra under dagarna som de repeterar inför sändningarna är det inte konstigt att de kommer varandra väldigt nära.

Annons

Till Hänt avslöjar Erik Elias vem han kommit lite extra nära av alla deltagarna.

– Jag har umgåtts mycket med Annika, Emma och Pär och nu har tyvärr Emma och Pär fått lämna så jag och Annika får stå starka kvar tillsammans.

Emma Petersson Håård fick lämna tävlingen i förra veckans fredagsfinal och Pär Lindberg åkte ut redan i andra fredagsfinalen.

FOTO: Lars Höglund / TT, Idol/TV4 Play

Annons