Idol-Erik Elias Ekström om relationen till de andra deltagarna

Idol-Erik Elias Ekström & Annika WSickihalder

Erik Elias Ekström är fortfarande kvar i Idol och tävlar tillsammans med nio andra deltagare om att ta hem den ärofyllda vinsten.
Men hur är relationen till de andra deltagarna egentligen?
I en intervju med Hänt avslöjar Erik Elias nu sanningen om relationen till deltagarna.
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"
Slå på ljud

Erik Elias Ekström, 28, är en av storfavoriterna i årets säsong av Idol. Han kommer från Kungälv men är numera bosatt i Norrköping, men håller såklart till i Stockholm eftersom han fortfarande tävlar om att kamma hem den stora vinsten i succéprogrammet Idol.

Erik Elias om kritiken från Idol-juryn

Erik Elias har tagit både tittarna och Idol-juryn med storm med sin fantastiska sångröst och unika stil, och nu är han 1 av de 8 deltagarna som står kvar i tävlingen.

Förra veckan fick Erik Elias ta emot kritik från juryn eftersom de tyckte att han tog i lite för mycket i sången. Till Hänt berättade han då om hur han kände kring kritiken.

– Det var ett svårt moment att hantera, att få negativ kritik direkt efter man har sjungit och framfört något, så det var en svår stund då. Men i efterhand när jag har lyssnat på det så dels så förstår jag vad de menade, sa han då.

Erik Elias om relationen till deltagarna bakom scenen

Under tiden som Idol-säsongen är igång så bor deltagarna tillsammans på hotell i Stockholm. Eftersom de både bor och umgås med varandra under dagarna som de repeterar inför sändningarna är det inte konstigt att de kommer varandra väldigt nära.

Till Hänt avslöjar Erik Elias vem han kommit lite extra nära av alla deltagarna.

– Jag har umgåtts mycket med Annika, Emma och Pär och nu har tyvärr Emma och Pär fått lämna så jag och Annika får stå starka kvar tillsammans.

Emma Petersson Håård fick lämna tävlingen i förra veckans fredagsfinal och Pär Lindberg åkte ut redan i andra fredagsfinalen.

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda-Sami Nikulas son har blivit sjuk i corona

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby tvingas stanna hemma med sjuka sonens Iliyah

FOTO: Lars Höglund / TT, Idol/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN