Lasse Berghagen om Barbo ”Lill-Babs” Svensson relation med Kjell Kaspersen

Lasse Berghagen, Kjell Kaspersen & Barbo "Lill-Babs" Svensson

Lasse Berghagen var gift med Barbo ”Lill-Babs” Svensson när hon plötsligt träffade någon annan.
Nu berättar Lasse om den tiden, och när han förstod att det var över.

Den folkkäre artisten Lasse Berghagen har stått på scen i hela 55 år. Under hans karriär har han vunnit det svenska folkets hjärta med musik som berör långt in i själen.

Men innan Lasse blev en av Sveriges mest älskade och folkliga artister var han ingen kändis. Det var nämligen genom hans äktenskap med Barbro ”Lill-Babs” Svensson som han först presenterades för den världen och snabbt blev ett välkänt namn och ansikte för offentligheten.

Lasse Berghagen är aktuell med sin självbiografi Hej livet

Lasse är idag aktuell med boken Hej livet som är en självbiografi om hans privatliv och långa framgångsrika karriär. När han gästade Malou efter tio för att prata om sin självbiografi berättade han om äktenskapet med Lill-Babs, och det verkar som att deras relation kommer att tas upp en hel del i boken.

– Det var väl tre år där som var väldigt turbulenta. Alltså mycket som hände eftersom det var genom henne som jag klev in i showbiz, sa Lasse då.

Under ett års tid har Lasse arbetat med sin bok tillsammans med författaren Marcus Birro och tillsammans har de summerat Lasses liv som har varit kantat av både med- och motgångar.

Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknadne

Lasse Berghagens sorg efter Lill-Babs otrohet

När han i veckan gästade Malou efter tio avslöjade han den sorgen han kände när han fick veta att det stod klart att Lill-Babs träffat en ny man och därmed skulle skilja sig från honom.

Lasse fick veta om sin skilsmässa genom rubrikerna som starkt prydde första sidorna på löpsedlarna en dag. Han skriver i sin bok Hej livet att han där och då förstod att hon träffat en ny man och att deras äktenskap därmed var över.

Mannen som Lill-Babs träffat var Kjell Kaspersen och tillsammans fick de dottern och tv-profilen Kristin Kaspersen.

När Lasse gästade Malou efter tio berättar han att det var en jobbig period som följde efter sveket från sin ex-fru.

– Jag ska inte göra någon analys av Barbro, men hon hade väldigt bråttom. Hon gick vidare hela tiden. Jag förstod ju att hon hade träffat någon annan, så det var bara att gilla läget. Men det var jobbigt, säger Lasse Berghagen i intervjun med Malou von Sivers.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby om att vara hemma med sonen Ilyah på grund av sjukdom

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lasseman” Larsson om sprickan i revbenet – så mår han idag

FOTO: Karin Törnblom/TT, Malou efter tio/TV4 Play

Senaste nytt