ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Erik Elias Ekströms nya ord om kärlekslivet: ”Träffat någon”

20 jan, 2022 
Johanna Alm
Idol-Erik Elias
Erik Elias fångade många tittares hjärtan efter sitt deltagande i TV4:s succéprogram Idol.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu nya detaljer om sitt kärleksliv.
– Träffat någon, berättar han.
Annons
3 snabba dejtfrågor med Erik EliasBrand logo
3 snabba dejtfrågor med Erik Elias

Erik Elias Ekström medverkade i TV4:s Idol och tog sig hela vägen till åttonde fredagsfinalen innan han dessvärre blev tvungen att lämna tävlingen.

Med sin charm och utstrålning blev han en stor favorit både bland Idol-juryn och tittarna. Efter att ha lämnat Idol-bubblan bor han numera i Norrköping och arbetar, dels med musiken men också med sitt gamla jobb.

För Hänt berättar han nu om sitt kärleksliv efter framgångarna i TV4-programmet.

Erik Elias om okända sjukdomskampen efter Idol

Under säsongens gång av sångprogrammet syntes det tydligt hur nära idolerna kom varandra, faktum är att de vid flera tillfällen berättat att de numera är som en enda stor familj.

Så när Erik Elias skulle åka upp för att besöka sina vänner från tävlingen var besvikelsen total när det visade sig att han testat positivt för corona. Något som gjorde att han fick ställa in sina resplaner.

Annons

Till Hänt berättade Erik Elias om det tråkiga sjukdomsbeskedet.

– Jag skulle åkt upp till Stockholm för att träffa Annika, Birkir och några till men då fick jag positivt corona-svar. Det var lite tur i oturen för jag hade inga symtom men så tog jag ett snabbtest och då visade det sig att jag hade corona, avslöjade han och fortsatte:

– Så jag kunde inte åka upp för att träffa mina vänner. Jag fick isolera mig. Jag är ju vaccinerad så det var säkert därför jag inte mådde dåligt. Men det var en lite läskig känsla när jag fick veta att jag var corona-positiv.

Erik Elias nya avslöjande om kärlekslivet

Den forne Idol-deltagaren har tidigare berättat att han efter sin medverkan i programmet fått väldigt mycket kärlek till sig via sociala medier, men att det inte utvecklats till någon fast kärlekspartner.

– Jag har extremt mycket kärlek i mitt liv, som jag försöker ta hand om och förvalta. Men inte just tvåsamhetspartner har jag inte. Men jag har många andra nära relationer.

I en ny intervju med Hänt avslöjar han en ny detalj om sitt kärleksliv.

– Jag har inte träffat någon, det ligger lite på is, avslöjar han och fortsätter berätta att han just nu lägger sitt största fokus på musiken.

FOTO: Idol/TV4 Play

Annons