Idol-profilen Eden Alm om nya flickvännen Sara ”Songbird” Linderholm

Eden Alm

Eden Alm slog igenom i Idol 2019 och blev en mycket uppskattad deltagare.
Nu nås vi av nyheten att Eden har hittat kärleken på nytt – och det är i ingen mindre än Youtube-profilen Sara ”Songbird” Linderholm.
– Sara betyder otroligt mycket för mig, säger Eden till Hänt.
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally
Slå på ljud

Eden Alm, 22, var en av deltagarna i Idol 2019. Hon berörde många med sin vackra sångröst och charm. Hon sökte till programmet tillsammans med sin tvillingsyster Alice Alm, 22. Under deras audition fick Alice åka hem medan Eden gick vidare och fick en guldbiljett.

Det gick dock inte hela vägen i tävling och Eden åkte ut efter en stark insats. Sedan dess har hon släppt musik och fått rejält många fler följare på Instagram.

Nu berättar Eden för Hänt att hon har hittat kärleken i Sara ”Songbird” Linderholm, som förutom att vara känd från Youtube även har skådespelat i filmen Tusen gånger starkare.

Eden Alm var med i Idol 2019 – var Alexander Kronlunds favorit

Eden Alm var med i Idol för två år sedan och gjorde stort intryck hos tittarna. Hon blev snabbt en favorit och var inte snål med att dela med sig av sina känslor.

– Jag älskar, älskar det. Jag blir lite skakig för att jag tycker att det är så bra, sa Alexander Kronlund efter Edens audition.

I tidigare intervjuer med Hänt har Eden berättat om hur nervöst det var att medverkar i programmet. Under delmomentet chorusline så hade hon fått magkatarr och tampades med svåra smärtor.

Hon fick därefter utstå en hel del hat, flera påstod att hon skulle fejkat sina tårar.

– Det är vissa som har skickat meddelanden, folk som inte gillar att jag gråter och visar mycket känslor i programmet. Vissa tror att jag gör det för att få fördelar, men det stämmer inte, sa Eden Alm till Hänt då.

Edens nya kärlek är Sara ”Songbird” Linderholm: ”Lycklig”

Vi kunde nyligen se Eden visa upp en ny kärlek, och det är ingen mindre än Youtube-profilen Sara ”Songbird” Linderholm.

När Hänt når Eden berättar hon om känslorna.

– Jo men det stämmer. Det känns superbra! Vi lärde känna varandra i början av 2019 och sedan började vi dejta nu denna hösten. Vi bestämde oss för att ses nu i somras, säger Eden och fortsätter:

– Sara betyder otroligt mycket för mig och hon är en fantastisk person som gör mig så himla glad och lycklig! Jag är väldigt lyckligt lottad som får dela mitt liv med henne och nu i vinter ska hon fira jul med min familj.

Eden berättar även att hon fortsatt med musiken efter Idol och har en del på gång.

– Jag har en del på gång, men inget jag kan visa nu. Men musik kommer det kan jag lova!, säger Eden Alm till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Astrid Risberg gör comeback efter beskedet om Idol 2019

LÄS OCKSÅ: Idol 2019: Deltagarna avslöjar sina okända tragedier

FOTO: TV4 / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN