LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Astrid Risberg gör comeback efter beskedet om Idol 2019

18 dec, 2019 
Astrid Risberg i Idol 2019
Astrid Risberg valde att inte delta i finalen av Idol 2019.
Nu kommer artisten med ett glädjande besked till följarna.
Annons
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar deBrand logo
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de

I början av december var det finaldags i TV4:s succéprogram Idol. Det blev till slut Tusse Chiza och Freddie Liljegren som kämpade om segern och efter ett att ha framfört sina låtar stod det klart att Tusse är vinnaren av Idol 2019.

Den fullspäckade showen inleddes med att deltagare som varit med och tävlat under säsongen uppträdde med ett gemensamt nummer. Många TV4-tittare var glada över att återse artisterna i rutan – men snart började många av dem undra varför Astrid Risberg, 20, inte var på plats.

Astrid Risberg om tuffa tiden i Idol

Astrid var en av de mest populära deltagarna i Idol 2019 och under sin tid i rutan lyckades hon golva båda juryn och tittarna vid flera tillfällen. I intervjuer var hon väldigt öppen med att hon lider av psykisk ohälsa och PMDS, en svårare form av PMS.

Att vara med på tv var därför extra påfrestande för Astrid, som vid flera tillfällen var nära att ge upp.

Annons

– Varenda gång som det blir riktigt illa så blir jag liksom ”skitsamma jag åker hem och ger upp typ.” Men sen vill jag ju se vad som händer om jag inte ger upp, sa hon till Hänt tidigare i höst.

Nu gör Idol-deltagaren comeback

För Hänt berättade Astrid Risberg om anledningen till varför hon valde att inte ställa upp i finalen av Idol 2019.

– Jag hade självklart hade velat vara där ikväll och stötta Tusse och Freddie. Men jag valde att sätta mitt mående först och inte utsätta mig för den miljön just nu då jag inte mår bra psykiskt, sa hon vid tillfället.

Efter det tuffa beslutet gör Astrid nu comeback. Det är genom ett inlägg på Instagram som hon berättar att hon återigen ska ställa sig på en scen tillsammans med flera andra Idol-deltagare.

”Glöm nu för allt i världen inte bort att svänga förbi Marieberg-gallerian ikväll 17:30!!! Jag kommer vara där & uppträda tillsammans med Tusse Chiza, Dao Di Ponziano, Gottfrid Krantz och Freddie Liljegren. Hoppas vi ses där”.

I kommentarsfältet verkar det som att fansen är överlyckliga att Astrid Risberg nu är tillbaka.

https://www.instagram.com/p/B6NxKjap3ZM/

FOTO: Mattias Hansson/TT

Annons