LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Erik Elias om relationen till Idol-deltagarna efter programmets slut

22 jan, 2022 
Johanna Alm
Idol-Erik Elias & Fredrik Lundman
Erik Elias Ekström blev en mycket omtyckt profil när han medverkade i Idol 2021 och knöt under resans gång starka band till de andra Idol-deltagarna.
För Hänt avslöjar han nu hur relationen till de andra idolerna ser ut idag efter programmet.
Annons
Idol-Erik Elias om varför han flyttade från KungälvBrand logo
Idol-Erik Elias om varför han flyttade från Kungälv

Erik Elias Ekström deltog i Idol 2021 och fångade snabbt både juryn och tittarnas hjärtan. Dessvärre tog hans resa slut i den åttonde fredagsfinalen när han åkte ut tillsammans med Sunny Taylor.

Under säsongen visade idolerna tydligt upp deras nära relationer till varandra – både i tv-rutan och deras sociala medier.

Nu avslöjar Erik Elias hur kontakten mellan de forna Idol-deltagarna ser ut idag.

Erik Elias om ångern efter programmet

Erik Elias tog publiken och tv-tittarna med storm när han klev ut på Idol-scenen, och det blev därför ett känslosamt farväl när han tvingades lämna tävlingen.

Men efter att han åkte ut ur tävlingen fick han tid att rannsaka sig själv och sitt äventyr, i en intervju med Hänt berättade han om känslorna.

Annons

– Ja, absolut att jag känt nya saker när jag åkt ut. Nu kan jag titta tillbaka på hela resan med glädje. När jag åkt ut har jag fått helheten och allt har känts väldigt fint, nästan att jag varit bitter på mig själv att jag inte varit mer vinnar-tjurig. Jag brukar vara en vinnarskalle, men det har bara varit en lättnad, avslöjade han då.

Erik Elias om relationen till de andra idolerna idag

Under säsongs gång pratade samtliga Idol-deltagare ofta om att de alla blivit som en enda stor familj.

När programmet var igång bodde de nämligen tillsammans på ett hotell i Stockholm, så att de kom varandra nära är kanske inte så konstigt.

Men faktum är att de har god kontakt med varandra även nu när tävlingen är slut.

I en intervju med Hänt avslöjar Erik Elias hur deras relation ser ut.

– Vi har inte riktigt klippt band från Idol-bubblan. Alla chatter lever kvar och vi hörs varje dag. Jag kom ju extra nära Lana, Annika och Pär. Men Pär åkte ju ut tidigare än oss andra men vi har fortfarande daglig kontakt, berättar Erik Elias.

FOTO: Idol/TV4 Play, Jessica Gow/TT

Annons