LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Carmen Toubia ska bli mamma – första orden om gravidlyckan

16 dec, 2022 UPPDATERAD 16 dec, 2022
IDOL 2022
Idol-profilen Carmen Toubia ska bli mamma! Nu berättar hon om den stora lyckan.
”Även kallad Idol-bebis, ni som vet ni vet”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-Carmen Toubias förflutna i tv-rutan: ”Efter fem”Brand logo
Idol-Carmen Toubias förflutna i tv-rutan: ”Efter fem”

Idol 2022 är avgjort och gick till historien på många sätt och vis. Bland annat så fick vi se världens största Idol-final i Tele2 arena och dessutom uppstod en oväntad romans.

Nike Sellmar, 27, kammade till slut hem vinsten efter en rafflande final mot Albin Tingwall, 19. Till en början var Nike tillsammans med sitt ex Rickard, men paret gjorde slut efter några veckor. Under finalveckan fick Nike och Albin upp ögonen för varandra och de började dejta. Detta är något som är historiskt i Idol med tanke på att två finalister aldrig blivit kära i varandra.

Efter finalen kunde Hänt avslöja att Nike och Albin dejtar. Det senaste budet är att Albin ser dem som ett par.

– Alltså, jag vet inte hur Nike hade tolkat det här. Men enligt mig är vi ett par, sa Albin till Hänt.

Annons

Idol-Carmen om bröllopet: ”En av de bästa dagarna”

En annan som gjorde starkt avtryck på både TV4-tittarna och juryn i årets Idol-säsong var Carmen Toubia, 26. Detta var andra gången som Carmen sökte till Idol och den här gången var det äntligen hennes tur att gå vidare till fredagsfinalerna!

När Hänt träffade Carmen i Kungsträdgården i Stockholm under kvalveckan, kunde hon berätta om en glad nyhet, nämligen att hon var nygift!

– Jag och min man då, som jag fortfarande inte vant mig vid att säga, vi gifte oss i juli och vi har varit tillsammans i sex år. Det var också en av de bästa dagarna, men det här är ännu mer adrenalin, sa en glad Carmen då till Hänt, som precis blivit klar för fredagsfinalerna.

Carmen.

Idol-Carmen är gravid – stora lyckan: ”Idol-bebis”

Sedan dess att Carmen fick lämna Idol har det varit tyst från hennes håll. Hon var även den enda som fattades under den sista fredagsfinalen – när idolerna uppträdde med ett julnummer. TV4 berättade då för Hänt att anledningen till hennes frånvaro berodde på sjukdom – men kan det vara så att det i själva verket var något annat?

Annons

Kanske gravid-illamående, för att Carmen är nämligen gravid!

”Illamående, migrän, sömn i mängder, spyor och en miljon saker till. Det har hösten/vintern bestått av hittills.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”En bebis (även kallad idol-bebis, ni som vet ni vet). Chocken har lagt sig och i juni möts vi utanför magen om allt går som det ska”.

Idol-Carmens egna ord om lyckan

När Hänt når Carmen berättar hon om första tiden som gravid.

”Ja jag mår fortfarande extremt illa, men hoppas att det går över snart. Vi får veta kön 27 januari, nu är det 5,5 månader kvar ungefär så första perioden är över och jag är i vecka 14”, skriver hon till Hänt.

Carmen förklarar även vad hon menade med att det är en Idol-bebis.

”Ja alltså bebisen blev ju till under idolresan. Jag har ju mått & mår extremt illa så har ju inte kunnat vara med på en del saker som var efter att jag åkte ut som exempelvis max sessions som har ett samarbete med Idol, och när hela top 11 gänget samlades för att sjunga jullåten som vi spelat in och skulle uppträda under en fredags final. Så alla mina fina deltagarkompisar har ju undrat vart jag är men sociala medier följarna har även ställt massa frågor om vart jag varit och trott att jag varit sjuk i flera veckor.”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

Annons

”Även på finalen fick jag gå iväg och vila en del då jag mådde illa mycket Så när dem (idolgänget) fick reda på var det var så förstod ju alla och så började vi kalla bebisen för idol-bebis då den blev till under idolresan vilket vi trodde inte hade hänt under idol innan, alla i idol var såååå glada och vi kramades massor och de har även stöttat och funnits där speciellt under finalen då jag inte mådde så bra”.

Wow, återigen har något historiskt hänt i årets säsong av Idol. Så kul och stort grattis till er, önskar vi alla i Hänt-gänget!

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons