LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Valentinos avslöjande om sexet på ön – svaret på privata frågan

16 dec, 2022 
ROBINSON 2022
Att överleva på en öde ö är vad Robinson går ut på.
Däremot finns det en del regler om vad man får – och inte får göra.
Nu berättar Valentino om sexet.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Årets säsong av Robinson lider mot sitt slut och det är bara den stora finalen som återstår. I finalavsnittet står det till en början mellan Alexander Strandberg, 43, Martin Larsson, 25, Lars-Olov "LO" Johansson, 44, och Kristoffer Nystedt, 33.

Men en person ska röstas ut innan final-tävlingen och detta görs av immune Kristoffer och de andra finalvecko-deltagarna.

En person som gjorde succé under sin tid i Robinson är Valentino Demina, 31. Valentino var även den enda deltagaren som valde att tacka nej till Gränslandet när han åkte ut.

Romansen mellan Valentino och Julie

Om man känner igen Valentino sedan tidigare är det inte så konstigt. Han har nämligen synts frekvent på sin lillebrors Youtube-kanal. Valentinos lillebror är ingen mindre än Idol-profilen Anis don Demina, 29.

Under Valentinos medverkan i Robinson spekulerades det mycket om det fanns en romans mellan honom och deltagaren Julie Joanzon, 20.

Annons

– Laget har något slags kärlekspar om ni inte har märkt det. Valentino och Julle, de myser med varandra konstant. Jag har faktiskt inte koll på deras status hemma men här mys det rejält. Jag gläds åt dem för jag vet hur det känns själv, jag blir fnittrig för deras skull, sa lagkamraten Andreas Haraldsson, 29, i programmet.

Om det blev någon romans eller inte mellan Valentino och Julie är något som de båda valt att inte svara på.

Robinson-Valentino om sexet i Robinson

Om det skulle uppstå en romans när man är på Robinson så finns det inga regler som säger att man inte får ha sex med varandra. Detta är något som Valentino nu bekräftar när han gästar Bathina Philipsons podd Bathinas skilda möten.

– Får ni ha sex på ön?, frågar Bathina.

– Nja alltså man får göra vad man vill på ön, men det filmas inte. Man kör ju inte... Det vore ju dumt att runka on cam liksom, för den som ville göra det. Men man är ju så äcklig, så det är ingenting man tänker på, svarar Valentino i podd-avsnittet.

Annons

– Så det förekom inget sex på ön?, fortsätter Bathina.

– Nej, säger Valentino.

Bathina nöjde sig inte riktigt med svaret och började berätta om sin teori. Hennes teori går ut på att en människa behöver mat och sex för att överleva på en öde ö. Valentino menar att det var lite för kort tid för att det faktiskt skulle behövas sex.

– Nej men jag tror att hade man fastnat på den här ön länge nog så tror jag att det hade ballat ur. Det tror jag definitivt, då är det ju din teori som stämmer, säger Valentino.

FOTO: TV4

Annons