LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa - lämnar Kanye West efter tio år

19 feb, 2021 
Kanye West, Kim Kardashian
Kim Kardashian har gått i skilsmässotankar länge.
Nu har hon till slut tagit tag i saken och skiljer sig från Kanye West.
Enligt amerikanska TMZ ska ansökan nu vara inskickad.
Annons
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med KanyeBrand logo
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med Kanye

Kim Kardashian, 40, och maken Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien.

Men den senaste tiden har präglats av bråk mellan paret och källor har sagt att Kim inte längre står ut med hans bipolära sjukdom. Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som går ut över hela familjen. Speciellt när han struntar i att ta sin medicin.

Med tanke på Kanyes diagnos och att han inte vill ta sina mediciner har Kim upprepade gånger tvivlat på deras äktenskap. Men trots det har hon gjort upprepade försök för att rädda relationen.

Försökte rädda äktenskapet med semester-resa

I början av 2020 gjorde de en resa till Dominikanska republiken för att få kvalitetstid med varandra och resan kallades för en ”make-or-break”-semester. En källa ska ha sagt till brittiska OK! att Kim då gav honom ett löfte på den resan om att hon skulle lägga ner reality-showen för hans skull.

Annons

Men nu i efterhand verkar det som att Kims löfte och avhopp från Keeping up with the Kardashians inte var speciellt lönt. I början av 2021 rapporterade nämligen flera amerikanska medier att Kim ska ha anlitat den erkända skilsmässoadvokaten Laura Wasser för att sätta i gång processen.

Nu uppger den amerikanska sajten TMZ att reality-stjärnan har skickat in skilsmässopapprena. Vilket innebär att den snart tio år långa ”Kimey”-eran snart kan vara över.

Kims beslut om att skilja sig från Kanye

Källor uppger att det är Kim Kardashians beslut att skicka in ansökan, men de understryker också att makarna är goda vänner. Det före detta kärleksparet gifte sig för snart sju år sedan och skrev i samband ett äktenskapsförord. Deras juridiska ombud ska enligt sajten redan ha kommit långt i skilsmässoprocessen.

TMZ uppger att Kardashian bland annat uppger att hon vill ha delad vårdnad om parets fyra gemensamma barn. Personer med insyn i förhandlingarna berättar att Kanye har gått med på kraven om delad vårdnad.

Den senaste tiden har man kunnat se att Kim har tagit av sig vigselringen, vilket kan ses som ytterligare en markering på att äktenskapet tagit slut.

FOTO: RUBA/TT, Instagram

Annons