LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kardashians chock efter Caitlyn Jenners namnbyte

10 sep, 2020 
Nu berättar Caitlyn Jenner att hennes namnbyte inte var så uppskattat till en början hos vissa i familjen.
– Jag var tvungen att säga det på ett noggrant sätt, säger hon i podcasten Literally! With Rob Lowe.
Annons
Kardashians chock efter Caitlyn Jenners namnbyteBrand logo
Kardashians chock efter Caitlyn Jenners namnbyte

Caitlyn Jenner har blivit en känd profil genom tv-serien Keeping up with the Kardashians.

Caitlyn har ju även som känt flera barn. Tillsammans med sin ex-fru Kris Jenner har hon döttrarna Kylie och Kendall Jenner. Sedan tidigare äktenskap har Caitlyn dottern Cassandra och sönerna Burt, Brody och Brandon. Caitlyn ser sig även som en bonusförälder åt Kim, Kourtney, Rob och Khloé Kardashian.

Nu berättar Caitlyn i ett nytt avsnitt av Rob Lowes podcast om en sak som barnen blev lite sura över när hon gjorde könsbyte för några år sedan, det skriver E! Online.

Det hela gäller hennes namn, som till sist blev Caitlyn. Hon övervägde till en början att kalla sig Heather ett tag, men när hennes assistent sa förslaget att hon borde heta Caitlyn föll hon för det direkt.

Men detta skapade alltså sura miner hos döttrarna. I den berömda familjen som syns i tv-serien har alla tjejerna ett förnamn som börjar med bokstaven K. Så när den före detta idrottsstjärnan meddelade att hon skulle heta Caitlyn med C blev bland annat Kim lite grinig.

Annons

– Kim frågade vad jag skulle kalla mig, och jag sa “ja, jag heter Caitlyn”. Då sa hon “bra, så du har stannat hos K-namnen”. Sedan var jag tvungen att berätta att det var med en C. Jag var tvungen att säga det på ett noggrant sätt, säger hon i podcasten.

Skilsmässan från Kris

I avsnittet får hon fråga huruvida hennes könsbyte påverkade hennes och ex-frun Kris relation. Caitlyn säger då att hennes könsbyte inte har något med deras skilsmässa att göra. Det var 2015 sedan Caitlyn Jenner skilde sig från Kris Jenner efter ett 23 års långt äktenskap. I samma veva kom hon även ut som transsexuell och lämnade namnet Bruce bakom sig för att istället bli Caitlyn med hela världen.

– Efter 23 år valde Kris och jag att gå i olika riktningar. Mitt könsbyte var inte en avgörande faktor i fallet. Det fanns många andra och större problem där, säger hon i podcasten.

Nya kärleken Sophia Hutchins

Caitlyn har de senaste åren setts med fyrtiosju-år yngre Sophia Hutchins. Trots åldersskillnaden kände paret direkt att de var varandras själsfränder, vilket Sophia uttalade sig om i en intervju med X17 Online i höstas.

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande mot varandra i allt vi gör, berättade hon då.

FOTO: TT

Annons