LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan

08 okt, 2020 
Kim Kardashian och maken Kanye West har haft en tuff tid.
Det har varit ett väldigt tufft år för kändisparet Kim Kardashian och Kanye West.
I och med hans sjukdom ser nu Kim bara en väg ut – att skiljas.
I trailern till David Lettermans talkshow syns Kim nu brista ut i storgråt över skilsmässan.
Annons
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med KanyeBrand logo
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med Kanye

Kim Kardashian, 39, och Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien.

Men den senaste tiden har präglats av bråk mellan paret och källor har sagt att Kim inte längre står ut med hans bipolära sjukdom. Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som går ut över hela familjen. Speciellt när han struntar i att ta sin medicin.

Avhoppet från Keeping up with the Kardashians

Att detta är en ohållbar situation står det inga tvivel om och för att rädda äktenskapet har Kim vidtagit en rad åtgärder. I början av året gjorde de en resa till Dominikanska republiken för att få kvalitetstid med varandra och resan kallades för en ”make-or-break”-semester. En källa ska ha sagt till brittiska OK! att Kim då gav honom ett löfte på den resan om att hon skulle lägga ner reality-showen för hans skull.

Annons

Kort efter resan till Dominikanska republiken gick Kim ut med beskedet, som lämnade fansen i total chock och besvikelse, att det inte kommer bli fler säsonger av Keeping up with the Kardashians. Först spekulerades det i att fortsätta showen utan Kim, men de alla insåg att det inte skulle bli detsamma utan henne.

Kims mamma Kris Jenner, 64, var i total panik när Kim berättade att hon inte längre kunde fortsätta realityserien. Kris menade att deras imperium och kändisskap skulle förstöras då. Men Kim stod på sig och prioriterade att lösa äktenskapet med Kanye i första hand.

Kanye har redan från start hatat familjens egna realityshow och han har aldrig varit bekväm med att ha kameror omkring sig dag ut och dag in. Att hoppa av var därför en stor uppoffring av Kim för att han skulle känna sig mer bekväm. Men tyvärr verkade inte ens det funka, för nu är hon bara ett steg ifrån att skicka in en skilsmässoansökan.

Annons

Ett steg ifrån skilsmässa

Nu har en annan källa berättat för tidningen OK! att det enda Kim vill är att sätta sig ner med Kanye och ha en dialog med honom om skilsmässan, men det är dock något som han bara flyr ifrån.

Det som Kim vill ta upp är hur de ska dela upp finansieringen av barnen North, 7, Saint, 4, Chicago, 2, och Psalm, 1.

I juli kommenterade Kim sin makes allt mer bisarra beteenden. Bland annat försökte Kanye kampanja för att bli president.

"Som många av er vet så är Kanye bipolär. Alla som har det eller om någon de älskar har det (bipolaritet, reds. anm) vet hur otroligt komplicerat och smärtsamt det är att förstå. Han är en briljant men komplicerad person vars ord inte alltid matchar med vad han menar", skrev Kim då på Instagram.

Nu uppger Page Six att de många maniska skoven har blivit för mycket för Kim och den enda utvägen hon ser är skilsmässa. I trailern till David Lettermans talkshow på Netflix syns en sekvens där Kim brister ut i gråt. En källa sa då att utbrottet troligtvis har att göra med skilsmässan från Kanye.

– Kim har planerat hela skilsmässan. Men hon väntar ut honom så att han ska ta sig ur det senaste skovet, säger källan till Page Six.

FOTO: Backgrid USA/Backgrid UK/TTP

Annons