LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian erkänner bluffen i bilden på North West

17 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
North West
Kim Kardashian erkänner att dottern North West är photoshoppad på årets julkort från familjen.
Anledningen är en något vrång 6-åring.
– Hon bara grät, säger realitystjärnan.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Den amerikanska familjen Kardashian är en av världens mest omskrivna familjer. Nyligen sändes säsong 17 av deras egen realityserie och tittarna tycks aldrig tröttna på att följa dem genom sorg, glädje, tragedier och skandaler.

Flera av familjemedlemmarna är aktiva på sociala medier och har tillsammans miljoner följare. Kim Kardashian, 39, har tillsammans med maken Kanye West, 42, de fyra barnen North, 6, Saint, 4, Chicago, 1, och Psalm, 7 månader. Hon visar ofta upp familjen på sin Instagram, något som är uppskattat hos följarna.

Familjen Kardashian/Wests julkort 2019

Varje jul brukar det komma flera bilder från Kardashians, både med hela den stora släkten Kardashian/Jenner samt med varje mindre familj var för sig. Kim Kardashian postade nyligen sin familjs julbild, ett foto där hon, maken och alla barnen sitter i en trappa. Alla är klädda i ljusgrå och vita mjukiskläder.

”Familjen Wests julkort 2019”, skriver Kim Kardashian till bilden.

Annons

Både North, Saint och Psalm ler på bilden och följarna är inte sena att kommentera vilken otroligt gullig familj de är.

”Jag bara älskar det här!”

”Herregud. Så vackra”.

”Man behöver inte vara ett stort fan av dem för att erkänna att det här är en så vacker familj”.

Kim Kardashian om dottern North Wests vägran

När Kim Kardashian nyligen gästade tv-showen The Ellen DeGeneres show med programledaren Ellen DeGeneres erkände hon dock att allt inte var så glatt som det ser ut att vara. Dotter North vägrade nämligen att vara med på bilden.

– Det är en sådan ångest att få fyra barn att le samtidigt i ett rum. North hade en dålig dag, så hon vägrade att vara med på bilden. Hon bara grät för att hon ville ha en speciell frisyr, berättade Kim i programmet.

Annons

Hon sa till dottern att hon inte behövde vara med på bilden om hon inte själv ville. Där och då sa North bestämt nej, men dagen efter lät det annorlunda.

– Hon vaknade upp och bara ”mamma jag vill verkligen vara med på julkortet”.

Lyckligtvis var fotografen fortfarande kvar i stan och Kim ringde i panik upp henne. Eftersom att North ville ha med sin mamma i bilden fick Kim snällt ställa upp på en fotografering – igen.

– Fotografen kom över och jag sa ”jag har inget smink på mig nu, jag ser helt annorlunda ut. Vi låtsas, bara plåta oss tillsammans, men klipp bort mig sedan och klipp in henne”.

Och så blev det!

Annons