TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Molly Sandéns kärlekslycka med pojkvännen David Larson

19 feb, 2021 
Molly Sandén
Det är snart två år sedan Molly Sandén och Danny Saucedo valde att gå skilda vägar.
Men i höstas kunde Molly meddela att hon funnit kärleken på nytt.
Nu berättar hon om kärlekslyckan i Carina Bergfeldts show på SVT.
– Har en kille, säger Molly.
Annons
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?Brand logo
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?

Molly Sandén, 28, är stjärnan som med sin vackra röst och sina träffsäkra texter har tagit hela Sverige med storm och numera har en given plats i musik-sverige. Men förutom hennes stora hits har även hennes kärleksliv varit i stort fokus under åren.

För sju år sedan blev Molly tillsammans med flickidolen Danny Saucedo, 34, och deras förhållande skulle komma att skapa stora rubriker framöver. Men i maj 2019 fick deras kärlekssaga ett abrupt slut. Paret meddelade då att de bestämt sig för att gå skilda vägar och därmed avbrutit den omtalade förlovningen. Sedan dess har många försökt spekulera i vad det var som egentligen hände mellan stjärnorna, men av deras musik att döma var det kanske just kärleken som tog slut.

Molly Sandén om tiden efter uppbrottet från Danny

I albumet Det bästa kanske inte hänt än som Molly släppte strax efter uppbrottet från Danny sjunger hon många rader som kan kopplas till artisten, men i Alex Schulmans intervjupodcast Schulman show är hon tydlig med att uppbrottet berodde på de båda.

Annons

– Det är inte rätt att han ska ha skit. Det är verkligen så att båda ska ha skit, och kanske mest jag. Så jag har hoppats att det ska lysa igenom att det här är en förvirrad ung tjej som blev kär i en jättefin kille men lite för tidigt och ville vara något som hon inte var inför honom, sa hon då.

I Carina Bergfeldts talkshow på SVT är Molly Sandén en av gästerna, tillsammans med Bianca och Börje Salming. Det är när Bianca frågar hur det egentligen går till när Molly skriver sina låt-texter som hon förklarar att det måste bygga på äkta känslor.

– Jag skriver alltid ärligt, känslorna måste vara riktiga för att jag ska kunna skriva, förklarar hon.

Carina Bergfeldts talkshow
Molly berättade om sin musik.

Kärlekslyckan med David Larson

Kort efter uppbrottet från Danny började det spekuleras i om det kunde finnas en romans mellan Molly och musikern David Larson. Det märktes att hon inte egentligen ville avslöja hennes nya kärleksbesked. Men när Messiah Hallberg frågade henne i NRJ Morgon, kunde hon inte hålla sig ifrån att avslöja att ryktena stämde.

Annons

– Jaså, det har du suttit och funderat på, svarade Molly då mystiskt innan hon valde att tillägga:

– Ja men det stämmer.

I talkshowen med Carina Bergfeldt kommer de också in på hur det egentligen ligger till för Molly just nu på kärleksfronten. Och uppenbarligen verkar kärleken hålla mellan Molly och David för nu kan hon avslöja att hon är väldigt kär.

– Jag har en kille nu, som jag är väldigt kär i, säger hon.

FOTO: Christine Olsson/TT, SVT

Annons