Danny Saucedos nya erkännande om uppbrottet från Molly

Danny Saucedo Molly Sandén

I mars 2019 bekräftades uppbrottet mellan Danny Saucedo och Molly Sandén.
När Danny under söndagen gästar TV4:s Nyhetsmorgon ger artisten ett nytt erkännande om uppbrottet från Molly.
– Gjorde så ont, säger Danny i programmet.
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar
Slå på ljud

Efter sex år tillsammans avslöjade Molly Sandén, 27, i mars 2019 att hon och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar. Avslöjandet skedde i samband med Mollys singel Den som e den där textraden ”jag beställer drinkar för en” fick ryktena att florera.

När Molly gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner bekräftade hon uppbrottet från Danny. I en  intervju med Dagens Nyheter har Molly dessutom berättat om anledning till beslutet.

– Jag ville vara någon för honom innan jag viss­te vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge, sa Molly till tidningen.

”Ett väldigt tomrum”

Även Danny Saucedo har tidigare pratat ut om uppbrottet från Molly Sandén. När Danny i höstas gästade David Hellenius talkshow Hellenius Hörna berättade han hur det känns att leva ensam efter ett sex års långt förhållande.

– Det blir ett väldigt tomrum efter att man har levt med en partner så länge, och sedan så finner man sig själv och så måste man bli kär i sig själv och hitta sig själv, förklarade Danny i programmet då.

Sedan dess har Danny hittat kärleken på nytt – i modellen Anna Eriksson, 24. När Danny under söndagen gästade TV4:s Nyhetsmorgon berättade Danny om parets – inte så lyckade – kärleksresa till Costa Rica, men talade dessutom återigen om uppbrottet från Molly Sandén.

Danny Saucedos nya erkännande om uppbrottet

Danny Saucedo är just nu aktuell med nypremiären av sin show The Run (a) Way show. I Nyhetsmorgon berättar han att showen varit en del av hans bearbetande från det senaste årets händelser och att hans musik är ett sätt för honom att få ut sina känslor, inte minst gällande uppbrottet från Molly Sandén.

– Det är lättare om jag får använda mitt egna sätt att prata. Istället för att sitta här och säga ”ja, jag och Molly gick igenom det här”, så gör jag det på det sättet som jag… Min konstform, mitt uttryck. Jag står på scen, att skriva musik, att dansa, att nu skapa film eller skriva texter om det – det är mitt sätt att bearbeta.

Danny Saucedo förklarar vidare för programledaren Anders Pihlblad, 51, att showen varit hans terapi – och att det är häftigt att uppleva hur hans tidigare smärta nu förvandlats till en uppskattad show.

– Så hela den här föreställningen som vi har skapat är en lång terapi. Det är terapi för mig. Det är fantastiskt att så många vill komma och se min terapi, säger Danny och fortsätter:

– Jag tycker det är kul att någonting som gjorde så ont har blivit något så bra och fint – och uppskattat.

Anders Pihlblad skämtar om att föreställningen är att få se Danny hos psykologen – varav Danny stämmer in:

– Ja exakt, eller se min process till att förändras och acceptera det som händer.

FOTO: TV4, TT/Johan Jeppsson

FRÅN FÖRSTASIDAN