LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Fansens knep – för att få Kylie Jenner att avslöja graviditeten

28 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Fansen är mer otåliga än någonsin. Nu tar de till alla knep de kan för att få Kylie Jenner att gå ut och bekräfta graviditeten.
Annons

Khloé Kardashian, 33, har bara de senaste dagarna hunnit bekräfta sin graviditet och att hon om en vecka är inne i sjätte månaden av graviditeten. Men någon som ligger i lä på avslöjande-fronten när det gäller gravidtemat är lillasyster Kylie Jenner, 20.

Det mesta tyder på att även Kylie väntar barn, men då inget ännu bekräftats börjar fansen bli otåliga. Detalj-rubrikerna har varit få och då Kylie Jenner inte visat sig offentligt på senaste tiden, har ryktena inte sträckt sig särskilt mycket längre än till namnspekulationer för den kommande bebisen.

Men som sagt, tiden börjar rinna ut. Kardashian-klanens julkort släpps enligt tradition på juldagen, och när Kylie Jenner inte ens fanns med i familjebilden var besvikelsen total bland fansen som förväntat sig en bekräftelse på stjärnans graviditet just den dagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och besvikelsen gentemot Kylie Jenner syns tydligt i kommentarsfältet till julkortsbilden, där många också tycker sig ha den bästa lösningen på problemet – för att få Kylie att skynda på avslöjandet.

Annons

”Vi behöver prata om Kylie”, skriver en person som använder sig av stora bokstäver.

”Var är Kylie?”, undrar de flesta.

”Vi borde alla avfölja Kylie tills hon lägger upp en bild på sin gravidmage”, skriver en följare som får medhåll av flera andra:

”Om alla avföljer henne slår jag vad om att hon avslöjar graviditeten snart.”

”Folk är trötta på att vänta på det stora avslöjandet. Jag och flera andra fans avföljer Kylie på grund av detta.”

Ja, om detta är den självklara lösningen låter vi vara osagt, men den som väntar på något gott..

Foto: IBL

Annons