LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Storslagna planen avslöjad: Då ska Kylie Jenner visa upp gravidmagen – naken

13 dec, 2017 
Malin Ljung
Kylie Jenner är redo, nu vill hon dela graviditeten med sina fans!
Annons

Kylie Jenner, 20, har de senaste månaderna visat goda kunskaper i kurragömma. Tv-profilen har nämligen inte visat sig eller fångats på bild en enda gång med den växande gravidmagen, trots att hon nu är i femte månaden.

Enligt vänner som Radar Online varit i kontakt med ska det bero på att 20-åringen inte känner sig särskilt bekväm i gravidkilona, trots att hon säkerligen ser strålande vacker ut. Samma vän säger dock att hon börjar känna sig redo att dela med sig av gravidlyckan, och att Kylie har tänkt ut en genial plan på hur hon ska visa bebismagen för första gången. Nämligen spritt språngandes naken!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är inte första gången en kändis, eller någon i familjen Kardashian heller för den delen, visar sig utan en tråd på gravidkroppen. Men tvisten nu är att Kylie inte vill följa mamma Kris Jenners råd – som består av att göra en omslagsfotografering för ett magasin för att samtidigt tjäna en slant. Kylie vill istället göra det för fansen, och släppa bilden på sina sociala medier där hon bara på Instagram har över 100 miljoner följare.

– Hon vill dela det med sina lojala följare, säger vännen.

Kylie väntar barnet med pojkvännen Travis Scott, som numer sägs vara hennes fästman.

FOTO: Ibl

Annons