Khloé bekräftar graviditeten – därför har hon tvingats vara tyst

Khloé Kardashian bryter äntligen tystnaden och bekräftar: "Jag är gravid".

Det har i flera veckors tid tisslats och tasslat om att Khloé Kardashian och hennes pojkvän Tristan Thompson väntar sitt första barn. Men stjärnan har varit knäpptyst.

Fram tills nu.

För under natten har Khloé på sin Instagram lagt upp en bild på en gravidmage och en lång text  som bekräftar att hennes största dröm har gått i uppfyllelse – hon är gravid. Och nu öppnar tv-stjärnan upp om känslorna kring det hela.

– Min störtsta dröm har gått i uppfyllelse! Vi ska ha få en bebis! Jag har väntat och undrat, men Gud har haft en plan hela tiden. Han visste vad han gjorde. Jag var tvungen att lita på honom och ha tålamod. Jag kan fortfarande inte förstå att vår kärlek har skapat ett liv!, skriver Khloé känslosamt om sin graviditet.

Hon passar samtidigt på att tacka sin älskade pojkvän Tristan.

– Tristan, tack för att du älskar mig på det sätt du gör. Tack för att du behandlar mig som en queen. Tack för att du får mig att känna mig vacker hela tiden. Tristan, mest av allt, tack för att du nu gör mig till en mamma!!! Du har gjort den här upplevelsen mer magisk än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Fansen har flera gånger sett små detaljer i Khloés uppdateringar och framträdanden som fått dem att ana vad som är på gång. Och nu avslöjar Kardashian varför hon varit tyst om det så länge.

– Jag vet att vi varit tysta om det här men vi ville glädjas åt det här med vår familj och vänner så länge vi kunde hålla det privat. För att få njuta av vårt första underbara ögonblick bara vi. Tack för all förståelse, skriver hon.

Kommentarsfältet svämmar över av lyckönskningar. Och även Hänt stämmer in, stort grattis Khloé och Tristan!

När bebisen är beräknad avslöjar inte Khloé.

LÄS OCKSÅ: Oväntade detaljen i bilden – som kan ha avslöjat Khloés graviditet

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!