Pernilla Wahlgrens svar på kritiken efter uttalandet om barnen

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso
Pernilla Wahlgren får kritik när hon pratar om sina barn. Nu slår sångerskan tillbaka. ”Det är så löjligt”, säger hon i sin podcast.
Annons

Programledaren Sofia Wistam, 52, och artisten Pernilla Wahlgren, 51, har sedan lång tid tillbaka podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans. Där pratar de om allt från jobb och familj, till nyheter och livskriser.

I det senaste avsnittet av podcasten pratar de om Michelle Obamas besök i Stockholm. Den forna presidentfrun reser just nu runt i världen för att prata om sin bok och för att inspirera kvinnor. Sofia Wistam var på plats och berättar för Pernilla Wahlgren om upplevelsen. Bland annat pratade Michelle Obama om hur hennes föräldrar alltid har trott på henne och uppmuntrat henne till att hon är bäst på det hon gör.

Annons

– Det är ju självkänsla det där att man verkligen pushar sina barn till att förstå att de är bra. Sedan kommer folk vilja sätta sig på dem hela livet då och då, men att de verkligen ”jaja det tycker du men jag tycker att jag är bra”, säger Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren försvarar sig i podcasten

Hon påpekar att det bara är bra att säga till sina barn att de är bra, och får medhåll av Pernilla Wahlgren. Dock tycker sångerskan att det är svårt att stoltsera över sina barn i Sverige.

– Det märker ju jag på min blogg och det jag skriver om Benjamin eller Bianca eller Oliver eller Theo (Pernillas barn, reds. anm.) eller vad det nu är, att när man är stolt över dem så är det alltid någon som bara ”gud det är så osmakligt att du skryter om dina barn”.

Pernilla Wahlgren passar på att slå tillbaka i podcasten och menar att det inte är för att skryta om sina barn som hon skriver om dem.

– Jag är stolt. Du ska också vara stolt över dina barn och säga det till dem om de gör något bra eller något som är värt att berömma liksom. Vare sig det är stordåd eller att städa rummet så ska man inte vara rädd för att säga att man är stolt över sina barn. Det är så löjligt. 

FOTO: Kanal 5, SVT, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…