Bianca Ingrosso bryter ihop i Wahlgrens värld efter händelsen

Bianca Wahlgrens tårar över Philippe.
Bianca Ingrosso avslöjade i början av året att hon och pojkvännen Philippe Cohen gjort slut. Under en Thailands-resa med familjen blir känslorna för mycket för Bianca.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, började det nya året med att berätta att det var slut mellan henne och Phillipe Cohen, 24, på en pressträff för Kanal 5-programmet Wahlgrens värld.

– Jag är singel, bekräftade hon för flera olika medier.

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i fem år innan uppbrottet. För Hänt berättade Bianca att det inte fanns något groll mellan dem.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa Bianca till Hänt i februari.

I säsongens sista avsnitt av realityserien Wahlgrens värld åker Pernilla Wahlgren, 51, med sina barn Bianca, Benjamin Ingrosso, 21, och Theo, 12, till Thailand för att fira nyår.

Annons

Resan blir dock inte som någon av dem tänkt sig. Bianca Ingrosso mår under semestern mycket dåligt och under nyårsnatten vill hon skicka upp en lykta med en önskan om att hon och Philippe ska bli ett par igen. Hon lyckas dock inte få lyktan att lyfta.

– Det blev ju total failure. Alltså total. Har vi sett en mer misslyckad nyårsaftonskväll? säger Bianca Wahlgren i Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso gråter med familjen

Under Thailands-resan försöker Pernilla och Benjamin muntra upp Bianca med sånger och ramsor, något som bara gör henne mer ledsen.

– Jag har så mycket inom mig som jag måste få ut. Och alla vet ju att när man får ut saker så kommer det tårar, säger Bianca Wahlgren.

När familjen ska äta lunch tillsammans brister det slutligen för Bianca och hon börjar gråta.

Annons

– Jag är ju väldigt bra på att gräva ner mig i min egen depression och att låta alla jobbiga tankar ta över. Och jag vet verkligen inte hur man tar sig upp, jag är skitdålig på det, säger hon och fortsätter:

– Att vara här och borta från alla vänner, det är ju skitjobbigt egentligen. Det är ju bara på grund av allt som händer med Philippe och att jag blir ännu skörare när jag är borta. Jag vet inte varför, men det är väl någon slags tystnad här som verkligen inte behövs i mitt liv just nu.

FOTO: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…