Bianca Ingrosso avslöjar: så mycket tjänar jag i månaden

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar i månaden.
Bianca Ingrosso är influencer, tv-profil och driver samtidigt två bolag. Nu avslöjar 24-åringen hur mycket pengar hon tjänar under en månad.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, kan vara en av Sveriges mest framgångsrika tv-profiler just nu. Förutom att vara en av huvudpersonerna i familjens realityserie, Wahlgrens värld, har hon även synts i rutan som jurymedlem i TV4:s Talang två år i rad och gästar titt som tätt andra kända tv-program.

Utöver det driver hon podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B tillsammans med vännen Alice Stenlöf, 22, och arbetar även som influencer – samtidigt som hon driver två egna bolag.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I en ny Youtube-video berättar Bianca Ingrosso nu hur mycket hon tjänar, efter att hon läst upp ett rykte om henne som säger att hon tjänar mer än 400 000 kronor i månaden.

– Jag fakturerar mer än 400 tusen kronor i månaden. Men jag tar inte ut det i lön, för jag har ett aktiebolag och jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad. Och sedan fungerar det så att man får utdelning och så vidare, säger Bianca i videon.

”Kan utan tvekan leva på bara den”

Senare i videon tar Bianca upp en fråga som hon fått av sina följare. Följarna undrar om Bianca har en budget varje månad, eller hur hon gör för att hålla koll på sin ekonomi. Och Bianca svarar rakt och ärligt.

– Nej, har ingen budget. Jag har ett företagskort och ett privat kort där det finns pengar som jag kan använda. Och jag tar ut en så pass stor lön att jag utan tvekan skulle kunna leva på bara den. Men så här är det – att nej, det gör jag inte.

Bianca förklarar att hon ibland ber om att få ta ut mer lön en månad när hon bestämt sig för att köpa något specifikt, som till exempel en väska.

– Alltså jag spenderar olika varje månad. Vissa månader shoppar jag jättemycket och åker mer uber än vanligt, beroende på hur jag jobbar. Och andra månader spenderar jag inte lika mycket beroende på hur mycket Wahlgrens värld jag spelar in, säger Bianca.

Spenderade 22 000 på klubben

Hur mycket Bianca Ingrosso spenderar i månaden beror helt och hållet på hur mycket hon jobbar, berättar hon. Vissa månader lägger hon mycket tid på inspelningar av Wahlgrens värld och Talang och gör mycket plåtningar. Andra månader har hon mer fritid – och då spenderar hon mer.

– Har jag mycket fritid, då shoppar jag. Och äter såklart mer ute och så vidare. Till exempel för en månad sedan, då spenderade jag typ 22 000 kronor på Spy bar – på en månad. Jag har ingen budget och jag önskar att jag hade det, säger Bianca och fortsätter:

– Men jag pensionssparar och jag har ett sparkonto som inte jag för över pengar till, utan min privata ekonom. Jag har en tjej som har hand om min privata ekonomi och sedan har jag en kille som har hand om mitt företags ekonomi. Så hon för över till mitt sparkonto varje månad utan att jag ens vet om det. Ni ser, utan att jag anställer folk har jag inte så mycket koll när det kommer till praktiska, ekonomiska saker i mitt liv.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…