LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Yandeh Sallah som spelar Annie i Skitsamma

02 jun, 2021 
yandeh sallah i Skitsamma
Yandeh Sallah spelar Annie, en av ungdomarna i nya serien Skitsamma på discovery+.
Känner du igen henne? Inte så konstigt!
Här har du sett Yandeh innan!
Annons
Skitsamma – se trailern härBrand logo
Skitsamma – se trailern här

Ungdomsserien Skitsamma har premiär på discovery+ den 4 juni. Skapare av manus är ingen mindre än komikern Nour El-Refai, 33. Serien handlar om fyra 20-åringar som bor i ett kollektiv och har ett gemensamt motto: ”lev nu, hyran sen”. Exakt allt kretsar kring sex, vänskap, kärlek och såklart en hel del fest.

Eftersom Nour är hjärnan bakom verket har hon också varit med handplockat huvudcasten för serien. Det blev tillslut ett ganska så känt gäng faktiskt. Ingen är helt grön när det gällar skådespelande.

De fyra skådespelarna i rollerna som ungdomar är:

Även komikern Johan Rheborgs dotter Josefin Rheborg har en roll i serien. Vem spelar hon? Jo, den säregna grannen Öland.

Känner man inte igen tjejen i grönt lite? Om man som tittare gör det, är det inte alls konstigt då hon synts i rutan tidigare!

Ungdomsgänget i Skitsamma på discovery+
Skitsamma.

Yandeh Sallah som Amie Samuelsson Condé i Eagles

I tv-serien Eagles får tittarna följa influencern Felicia och hockeytalangen Elias, som är barn till den tidigare NHL-stjärnan Mats Kroon. De flyttar från Boston till sin pappas hemstad Oskarshamn.

Annons

Men flytten visade sig inte vara helt okomplicerad då hierarkierna i både skol- och hockeylag utmanas med de nya syskonens ankomst.

I serien syns karaktären Amie Samuelsson Condé, och vem spelar henne? Jo ingen mindre än just Yandeh Sallah, 23. Så erfarenhet av skådespel sedan tidigare är absolut något som Yandeh sitter på.

Yandeh Sallah som Amie Samuelsson Condé i Eagles
Yandeh i Eagles.

Skitsamma har premiär exklusivt på discovery+ fredagen den 4 juni och finns därefter tillgängligt att streama.

FOTO: discovery+, SVT

Annons