Johan Rheborgs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Johan Rheborg

Johan Rheborg och hans fru Kristina Rheborg har tillsammans barnen Josefin och Linnea.
Idag har döttrarna bli 29 respektive 27 år gamla. Så här ser de ut idag!
Slå på ljud

Skådespelaren Johan Rheborg, 56, har under de senaste åren starkt förknippats med sin roll som Fredde Schiller i Solsidan. Karaktären som är tillsammans med överklasskvinnan Mickan och har barnen Victor, Ebba Schiller och Chloé Schiller har blivit en uppskattad person bland det svenska folket. Men hur ser egentligen Johans verkliga familj ut?

Jo, Johan Rheborg är gift med Kristina Rheborg sedan 1989 och paret har tillsammans två döttrar. Linnea Rheborg och Josefin Rheborg har under årens gång synts sida vid sida med sin pappa under olika offentliga sammanhang.

Johan Rheborg med barn

Johan Rheborg och döttrarna på premiär 2004. Foto: Karin Törnblom/TT

Nära relationen till döttrarna

Idag har Linnea hunnit fylla 29 år och Josefin 27 år. Johan har tidigare berättat om att han lidit av att döttrarna blivit så pass stora så att de flyttat hemifrån. Det var när han besökte Hellenius hörna som han öppnade upp om känslorna kring döttrarnas beslut.

– Det blir lite tyst och ensamt, sa han i programmet.

Under programmedverkan fick Johan dessutom en hälsning från Josefin och baserat på denna ser pappan och dottern ut att ha en stark relation till varandra.

– Hej pappa, jag vill bara säga att du är en jätte, jättebra pappa. Och jag är så oerhört glad och tacksam över att du har ställt upp för mig på alla möjliga sätt som en pappa kan göra. Att du låtit mig göra och få vara precis den jag vill, och accepterat mig för den jag är. Jag älskar dig jättemycket, sa Josefin i hälsningen.

Johan som inte var beredd på att få se sin dotters hälsning i studion visade upp en chokad och berörd sida.

– Jag är lite golvad här. Det är min ambition att de inte ska behöva vara någon annan än den de vill vara och att de ska ta sin rättmätiga plats i samhället. Det är inte självklart att de vågar, jag har själv dåligt självförtroende i botten. Jag vet inte vad jag ska säga, wow.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Så ser Linnea och Josefin ut idag

Men även om döttrarna inte längre bor hemma hos sin sina föräldrar så har detta inte resulterat i att de inte längre går på röda mattan tillsammans. Både Linnea och Josefin har nämligen dykt upp flertal gånger även under de senaste åren.

Familjen Rheborg

Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!