LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour El Refai om nyfödde sonens möte med världsstjärnan

06 dec, 2019 
Nour El Refai och sonen Sami
För snart en månad sedan blev Nour El Refai mamma för första gången.
Efter att ha visat sanningen om nya familjelivet med en ärlig bild på Instagram, verkar livet nu blivit en gnutta mer glamoröst.
Både Nour och sonen Sami har nämligen träffat en världsstjärna.
Annons
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

Komikerna Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 51, blev ett par för fyra år sedan. I somras avslöjade de att de väntade sitt första gemensamma barn och i slutet av oktober föddes sonen Sami. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättade Nour om sina känslor över att ha blivit mamma för första gången.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour då.

Gick inte som det var tänkt

Det nya mammalivet verkar dock inte vara alltför glamoröst alltid. Nour delade i dagarna med sig av sin vardag på Instagram med en bild och blev hyllad till skyarna av hennes följare. Bilden som delades visade en dyngsur Nour med bildtexten: ”Knöt bärsjalen. Skulle bara byta blöja. Nu nerpissad och fin”.

Tanken var att komikern skulle byta blöja på lille Sami, men bestämde sig för att knyta sin bärsele där emellan. Det gick nog helt enkelt inte riktigt så smidigt som hon kanske tänkt sig.

Annons

Men det kan snabbt vända. Nour och Sami verkar nu fått vara med om något lite roligare än blöjbyte.

”Verkar ändå gilla sin mamma mer”

Nu har ytterligare en bild delats av komikern på Instagram, denna gång med lite mer glam. Nämligen har Sami fått träffa en världskändis – Björn Ulvaeus från legendariska ABBA.

Mötet mellan världsstjärnan och lilla Sami skedde i samband med en inspelning av tv-programmet Skavlan som Nour passar på att göra lite reklam för i inlägget.

”Ikväll fick Sami träffa ABBA-Björn men han verkar ändå gilla sin mamma mer. På fredag kan du se oss i Skavlan. Mig och Björn alltså”, skriver Nour.

Det är inte den enda kändisen heller. Nour fortsätter med: ”Och Foppa. Och Hedvig Montgomery. Helfestligt blir det”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons