Nour El Refai hyllas för ärliga bilden från nya mammalivet

Nour El Refais hyllas för ärliga bilden från nya mammalivet
För snart en månad sedan blev Nour El Refai mamma för första gången.
Nu visar komikern sanningen om nya familjelivet med ärliga bilden på Instagram.
Annons

Komikerna Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 51, blev ett par för fyra år sedan. I somras avslöjade de att de väntade sitt första gemensamma barn och i slutet av oktober föddes sonen Sami. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättade Nour om sina känslor över att ha blivit mamma för första gången.

Annons

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour då och fortsatte med:

Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig.

”Skulle bara byta blöja”

Men det nya mammalivet verkar inte vara alltför glamoröst. Nour delar med sig av sin vardag på Instagram med en bild och blir hyllad till skyarna av sina följare.

Annons

Bilden visar en dyngsur Nour med bildtexten: ”Knöt bärsjalen. Skulle bara byta blöja. Nu nerpissad och fin”.

Tanken var att komikern skulle byta blöja på lille Sami, men bestämde sig för att knyta sin bärsele där emellan. Det gick dock inte så smidigt som hon kanske tänkt sig.

Hyllas av följarna

I kommentarsfältet är det en minst sagt riktigt hög igenkänningsfaktor.

Annons

”Det härliga med att han en liten pojke… Jag hade alltid en blöja att ‘lägga över’ när det var byte… Annars kunde ju fasen tak o gardiner, ja va fan som helst få en skur…”, skriver en.

”Det finns rent och det finns ”tillräckligt rent” när man har en liten. Nu kanske det dock blev dags för lite tvätt. Tack för att du delar med dig av verkligheten”, kommenterar en annan i flödet.

Igenkänning på den!”, skriver ännu en.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…