LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Wahlgrens värld försvinner - efter Pernillas avslöjande om allsången

27 okt, 2022 
André Färnsveden
Pernilla Wahlgren.
Den 13 säsongen av Wahlgrens värld har sänts senaste tiden.
Men nu försvinner programmet – efter att Pernilla presenterades som nya programledaren i Allsång på Skansen.
Annons
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gångenBrand logo
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gången

För åtta år sen hade ett nytt reality-program premiär i svensk tv. Det var Wahlgrens värld, där publiken fick följa en av Sveriges största profiler, Pernilla Wahlgren, 54, i sitt lyxiga och glamorösa vardagsliv.

Även hennes barn är med i serien och har genom åren nått stora framgångar. Bland annat har sonen Benjamin Ingrosso, 25, stått på scen i Eurovision song contest och blivit belönad med flera ärofyllda priser i Sverige.

Dottern Bianca Ingrosso, 27, har blivit en Sveriges största influencers, och förutom de egna bolagen hon driver har nyligen fått en egen talkshow – Bianca.

Men det inte bara barnen som har nått stora framgångar sedan reality-showens premiär, Pernilla har nämligen haft flera stora projekt och syns i många olika program. Och nu vekar det som att även sommaren blir fylld med jobb för Pernilla, då hon hon ska leda Allsång på Skansen!

Annons

Pernilla Wahlgrens ord om att leda Allsång på Skansen

Det var inför årets säsong av Allsång på Skansen som Sanna Nielsen, 37, avslöjade att det skulle bli hennes sista år med programmet. Sedan sommaren och allsången tog slut har SVT sökt efter en passande ersättare, och har nu landat i Pernilla Wahlgren.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, säger Pernilla till SVT.

Den tidigare programledaren Sanna Nielsen, gav även Pernilla ett råd inför utmaningen.

– Jag har ett råd. Det som alla sa till mig var att ”gör programmet till ditt eget så att publiken får lära känna vem du är”, säger Sanna till SVT.

Wahlgrens Värld försvinner – efter avslöjandet om allsången

Men i samma skede som Pernilla presenteras med den nya rollen har hon även en pågående säsong av Wahlgrens värld att tänka på. Åtminstone för Kanal 5 tittarna. För Discovery+ tittare är beskedet dock av det mer dystra slaget. Sista avsnittet har nämligen släppts på streaming-tjänsten, vilket innebär att de nu måste vänta på en eventuell 14 säsong.

Om det kommer att släppas en ny säsong av Wahlgrens värld återstår att se, men en sak är säker, Pernilla kommer att stå på Skansens scen nästa sommar!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons