TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför känner du igen Viktoria i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

02 mar, 2021 
Viktoria i Celebrity Ex on the beach - Peak of love
Viktoria Johansson kliver in i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love för att dejta Alex D'Rosso. Men visst kan tv-tittarna känna igen henne sedan tidigare!
Annons
Edwin Ramwall om Celebrity Ex on the beach – Peak of LoveBrand logo
Edwin Ramwall om Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

I nya dejtingprogrammet Celebrity Ex on the beach – Peak of Love på discovery+ får tittarna följa tidigare Ex on the beach-deltagare och deras resa i jakten på kärleken.

De fyra singlar som längtar efter att träffa den rätta är Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin ”Woodie” Skog och Edwin Ramwall.

Tv-tittarna kommer under våren att få följa ett gäng som ska dejta flera personer vardera i hopp om att hitta kärleken.

Vilka känner man igen sedan tidigare i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love?

Egentligen är väl tanken att de fyra deltagarna ska träffa singlar som de inte vet eller känner till sedan tidigare. Men redan i första och andra avsnittet kunde vi känna igen tre personer sedan innan: Viktor Arabzadeh, Andrea Contreras och Jenni Hammarlund.

I det tredje programmet kliver en fjärde person in som tittarna kan känna igen. Det är Viktoria Johansson, 20, från Mellerud. Hon har sökt till programmet för att få chansen att dejta Alex D'Rosso.

Annons

Viktoria Johansson i Paradise hotel 2020

Om tv-tittarna känner igen Viktoria sedan tidigare är det inte alls konstigt då hon medverkat i Paradise hotel. Det är faktiskt så att hon och Viktor var med i samma säsong, våren 2020.

Det var året då det var fyra lag som presenterades inför starten av Paradise hotel. Veteranerna Robin ”Mos” Andersson, Paulina ”Paow” Danielsson, Anna Pankova och Kristian Täljeblad återvände till hotellet i uppdrag att lära upp nya deltagare hur de skulle spela spelet för att vinna.

Viktoria var en del av TEAM ANNA och tog sig långt i spelet tillsammans med Tobias ”Toby” Häggström. Dock blev det ingen vinst.

Viktoria Johansson i Paradise hotel

Om Viktoria hittar kärleken i Celebrity Ex on the beach – Peak of love-huset får helt enkelt framtiden utvisa!

Celebrity Ex on the beach – Peak of Love finns att streama nya avsnitt varje tisdag på discovery+.

FOTO: Fredrik Nilsson/Viaplay, discovery+

Annons