Här är alla deltagare i årets Paradise Hotel 2020

Här är alla deltagare i årets Paradise Hotel 2020

Den 17 februari är det äntligen dags för en ny säsong av Paradise hotel.
Produktionen är full gång med att avslöja deltagarna som tittarna kommer att kunna följa under våren.
Här är några av de deltagare som vi kommer kunna se i tv-rutan.

Finalen av Paradise hotel 2019 blev som många tidigare år väldigt dramatisk. Som slutliga vinnare och möjligheten att dela på 500 000 kronor stod Erica Lindberg, 23, och Marcelo Peña, 29. Precis innan hade motståndarparet Adam Linard, 24, och Helen Ablatova, 23, blivit sviken av flera deltagare som innan lovat att de var på förlorarparets sida.

Men den tvisten var inte nog för fjolårets Paradise hotel. Tv-tittarna tappade hakan ännu en gång när det var dags för vinnarna att dela upp prispengarna.

Erica och Marcelo höll hårt i varsin kula medan Rebecka Stella, 34, radade upp buntarna med sedlar. När sista bunten låg på bordet och 500 000 kronor stod på spel, valde Marcelo att kasta kulan. Vilket resulterade till att han fick hela vinstsumman och Erica fick åka hem lottlös.

17 februari är det äntligen dags för en ytterligare säsong av succéprogrammet Paradise hotel. Tidigt så avslöjade produktionen årets första tvist, att fyra kända ansikten från tidigare säsonger kommer att dyka upp – Robin “Mos” Andersson, 28, Paulina “Paow” Danielsson, 26, Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23.

Men dessa fyra veteraner ska endast agera som några slags coacher för deltagarna som kommer att tävla i programmet.

Kristians lag har nu avslöjats och de tre första deltagarna som avslöjats är:

TEAM KRISTIAN

Marcus “Mcuze” Johansson

Marcus "Mcuze" Johansson

Mcuze. FOTO: TV3

Mcuze har tittarna kunna se i Paradise hotel tidigare. Han har dock inte lyckats kamma hem segern, utan hoppas på revansch denna gång.

– Det är så jävar nice att vara tillbaka. För jag vet hur jag ska gå till väga här inne och jag ska ha minst lika kul som förra gången, säger Mcuze i sin presentationsvideo.

Tobias Häggström “Toby Johnson”

Toby Johnson

Toby Johnson. FOTO: TV3

– Det händer ju ofta när jag är ute på klubben att det blir mycket avundsjuka och svartsjuka från killar. Det kan vara att andra killar blir mer off mot mig, trycker ner mig, de snackar skit, “det är bara en bluff”, säger Toby när han presenterar sig själv.

Mattias Helén

Mattias Helén

Mattias Helén. FOTO: TV3

– Jag har en egen gård hemma, så jag håller på med djur varje dag. Det är inte jättesvårt att mjölka en ko, säger Mattias i sin presentationsvideo gestikulerar hur man mjölkar en ko.

TEAM KRISTIAN paradise hotel 2020

FOTO: TV3

TEAM PAOW

Alice Arvidsson

Alice Arvidsson i paradise hotel 2020.

Alice Arvidsson. FOTO: TV3

– Jag skulle beskriva mig som rak, ärlig och svårt att hålla käften, och jag säger som det är, avslöjar Alice i sin presentationsvideo.

Nicole Wennerström Larsson

Nicole. FOTO: TV3

– Stå på bardisken och drick 30 liter Jäger. Gör någonting roligt, hallå, vi lever ju nu. Alltså tänk när du är 30. Efter 30, vad fan ska du göra då liksom?, undrar Nicole i sin presentationsvideo.

Jeane Tabuena

Jeane. FOTO: TV3

– Allt som kan hända, kommer att hända i huset. Det kommer vara gråt, det kommer vara bråk, massa sex hoppas jag. Det värsta jag vet är själviska människor, men nu i huset kommer jag vara självisk, säger Jeane, som kallas för Janne i en introvideo.

FOTO: TV3

TEAM MOS

Alex Cross

Alex Cross. FOTO: TV3

– Jag är 196 centimeter, har två armar och tre ben, säger Alex i sin introduktionsvideo.

David Lönnberg

David Lönnberg. FOTO: TV3

– Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord: jävligt bra självförtroende för jag ser jävligt bra ut, envis som fan för att jag har alltid rätt alltså. Sen skulle jag säga att jag tar inte livet på så jävla stort allvar, blev David Lönnbergs ord om sig själv.

Viktor Arabzadeh

Viktor Arabzadeh. FOTO: TV3

– Jag brukar säga att kockyrket är det bästa yrket för att få tjejer. Jag kör någonting som heter mattricket, avslöjar Viktor i sin introduktionsvideo.

FOTO: TV3

TEAM ANNA

Saara Kölhi

Saara Kölhi. FOTO: TV3

– Killar gillar vad de ser. Jag skulle säga att utseende är väldigt väldigt viktigt faktiskt, säger Saara när hon presenterar sig själv inför Paradise hotel.

Lisa Sidén

Lisa Sidén. FOTO: TV3

– Jag skulle säga att jag är väldigt bra på att manipulera människor, säger Lisa i sin introduktionsvideo.

Viktoria Johansson

Viktoria Johansson. FOTO: TV3

– Ibland säger mina kompisar att de får plocka fram skämskudden ibland för att jag är som jag är, avslöjar Viktoria i sin introduktionsvideo.

FOTO: TV3

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Tony Ottosson / Viaplay