Paradise hotel: Så är Toby och Viktorias relation idag

Vitoria och Toby i Paradise hotel 2020

Tobias ”Toby” Häggström och Viktoria Johansson har kommit att bli ett av säsongens främsta kärlekspar i Paradise hotel 2020.
Nu avslöjar Toby hur deras relationen egentligen ser ut idag.

Kärleken fullkomligt sprudlar inne på hotellet i Mexiko under årets säsong av Paradise hotel. Ett av paret som fann varandra redan från start var Tobias ”Toby” Häggström, 20, och Viktoria Johansson, 19. Duon blev snabbt att bli programmets främsta kärlekspar och TV3-tittarna har fått se dem uttrycka både kärlek och svartsjuka.

När Toby tvingades checka ut från hotellet var sorgen ett faktum. Både Viktoria och Toby grät när de förstod att de skulle behöva splittras. Toby fick sedan en andra chans på hotellet men hann endast vara inne i någon timme innan han återigen fick ta farväl och åka hemåt. Men en sak var säker – Viktoria och Tobys kärleksresa var inte över.

”Det var läskigt för mig”

Programmet, som spelades in för över ett halvår sedan, har nu väckt många frågor hos tittarna. Hur ser egentligen relationen ut idag? Till slut fick Toby och Viktoria nog av frågorna och valde i varsin video på sina respektive Youtube-kanaler att berätta om läget.

I Tobys video förklarar han att han redan från början ansåg sig ha gjort det tydligt för Viktoria att han inte var redo för ett förhållande.

– Jag undermedvetet ville pusha bort henne när hon kom för nära. För det var läskigt för mig, säger han i videon.

När Toby och Viktoria kom hem fortsatte de att ses, men stämningen mellan dem var inte den samma efter att kamerorna hade slocknat.

– Det var som att någon magi försvann. Vi hade nästan ingenting att prata om, det var tyst, det var nästan stelt emellan oss. Det var jättekonstigt, säger han.

Vidare förklarar han att det uppstod mycket svartsjuka mellan dem och att det därför slutade med att han och Viktoria idag inte ens är vänner.

– Jag har velat att vi ska kunna vara vänner men det har inte gått.

Viktoria ord om relationen

Även Viktoria har pratat om relationen till Toby i en video. Där berättar hon om sina känslor för honom och bekräftar att de inte har någon direkt kontakt i nuläget.

– Jag kan inte göra så mycket. Det är bara gå vidare. Vi gled ifrån varandra och han sa att vi är för olika, vilket jag förstår. Vi är för olika, säger hon.

FOTO: Fredrik Nilsson / Viaplay