LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Andrea Contreras i Paradise hotel 2020

16 sep, 2020 
I höstens säsong av Paradise hotel kommer en hel del veteraner att synas till.
Men bland ”de okända” så finns det ett ansikte som tv-tittarna kan känna igen från ett annat sammanhang.
Här är anledningen till att du känner igen Andrea Contreras!
Annons
Därför känner du igen Andrea Contreras i Paradise hotel 2020Brand logo
Därför känner du igen Andrea Contreras i Paradise hotel 2020

Det är dags för en ny säsong av Paradise hotel och i höst kommer totalt tio veteraner att återvända till hotellet, åtta tjejer och två killar.

Ja, snart bär det av till Mexiko igen! Såklart kommer även några okända ansikten vara med och tävla om vinstsumman på en halv miljon kronor. Men en av ”de okända” deltagarna kan nog tv-tittarna känna igen!

Vem är Andrea Contreras?

När produktionen presenterade alla deltagare i höstens säsong av Paradise hotel 2020 så visade det sig att tittarna inte bara kommer känna igen Paradise hotels drottningar och prinsar. Det är faktiskt en annan deltagare som tittarna kan ha sett i tv-rutan tidigare – Andrea Contreras, 20, från Sundsvall.

– Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle jag säga att jag är rolig, spontan och ganska smart, säger Andrea Contreras i sin introduktionsvideo. Hon fortsatte:

– Jag är inte school-smart, men jag är väldigt streetsmart. Jag behöver inte tänka så mycket på det jag gör utan jag bara gör det.

Annons

Men när det gäller att vara ”streetsmart” så ingår inte snacket om alfahona och alfahane – i alla fall inte för Andrea.

– Det är klart jag är en alfahona. Jag behöver inte vara orolig över att det kommer finnas en större alfahona, det är ju jag som är det, säger Andrea i introduktionsvideon men fortsätter sen frågades:

– Folk pratar alltid om att vara alfahona och alfahane, men vad betyder det?

Andrea i Paradise hotel
FOTO: Viaplay

Tidigare medverkat i Love island Sverige

Det är inte första gången som Andrea dyker upp i tv-rutan. Hon har setts till tidigare, men då var jakten inte på 500 000 kronor. Nej, då var det kärleken som lockade.

Andrea Contreras entrade TV4:s kärleksprogram Love island 2019 som ett ”bombnedslag”. Förhoppningen var att träffa den rätta, men så blev det inte riktigt.

Annons

Istället hamnade Andrea som oftast i dispyter, bland annat med Anton Bengtsson som redan hittat sin kärlek i huset – Anna Birgersson.

Anna Birgersson och Anton Bengtsson
FOTO: TV4

Bråket med Anton handlade om att Andrea påstått att Anton visat intresse för henne, något som Anton inte alls ville kännas vid då alla hans känslor brann för Anna.

En konfrontation ägde rum mellan dem, något som gjorde Andrea otroligt ledsen.

– Jag vill bara klargöra att det fanns inget och kommer inte finnas något heller, sa Anton till Andrea med en hård ton i programmet.

Andrea brast då ut i tårar och sökte tröst hos andra deltagare i huset.

Andrea Love island
FOTO: TV4

Det blev ingen kärlek i Love island för Andrea, kanske har hon bättre lycka i Paradise hotel?

Paradise hotel har premiär den 21 september på TV3 och går att streama på Viaplay och Viafree.

FOTO: Viaplay

Annons