Victor Fredrikssons kritik mot TV4 efter medverkan i Kärlek åt alla

Bonden Linn Regild fann sin Victor Fredriksson i Kärlek åt alla.
Men vissa saker är Victor inte nöjd med. Nu kritiserar han TV4.

Bonde söker fru är programmet där bönder runtom i Sverige får chansen att träffa sin framtida partner och dejta flera personer samtidigt på bästa sändningstid på TV4.

Årets säsong leds som vanligt av den folkkära programledaren och TV4-profilen Linda Lindorff, 48.

Hon har tidigare skrivit på sin blogg hur speciellt det var att spela in denna säsong, med tanke på coronapandemin.

”Det har varit en märklig bondesommar på många vis på grund av Coronan och ja, rent logistiskt har det varit väldigt besvärligt. Jag tror jag kört 150 mil i bil själv för att kunna vara på plats i tid och ja framför allt vara säker på att över huvud taget kunna ta mig dit”.

Linda Lindorff, programledare, Bonde söker fru.

Karin Törnblom/TT

Succéprogrammet har även blivit så pass populärt att det har skapats ett fristående program som heter Kärlek åt alla. Programmet är uppbyggt på exakt samma sätt som Bonde söker fru och enligt TV4 är det bara slumpen som avgör vilka som visas på TV och vilka som deltar i Kärlek åt alla.

I den senaste säsongen av Kärlek åt alla kunde tittarna följa bönderna Linn Regild, Erik Bolang och Erik Carlsson.

Det har varit en säsong fylld av drama och romantik och nyligen visades det senaste avsnittet där man fick se vem bönderna ville fortsätta lära känna på tu man hand.

Victors kritik mot TV4

LÄS MER: Alice vädjan efter händelsen med Jireel

Linn valde Victor Fredriksson till sist, som kommer från Kristinehamn. Nu kritiserar han TV4 och berättar mer om sin upplevelse av inspelningen till tidningen Värmlands folkblad.

– Jag kan absolut inte rekommendera detta till någon. Tv-teamet bryr sig inte direkt om folk blir kära eller inte, de vill bara göra bra tv. Men jag tycker de var snälla och klippte mig bra i programmet, även om många scener aldrig visades.

Han säger även att programmet var alldeles för uppstyrt än vad han hade tänkt sig, så att han var nära att lämna programmet.

– Jag hade planer på att åka hem efter andra dagen. Men sen fick jag några minuter att träffa henne och fick ställa de frågorna jag ville och då kände jag mig säker fram till valet.

FOTO: TV4/TV4PLAY

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Därför visade inte TV4 Erik Parai Arnessons slutval i Bonde söker fru