Därför visade inte TV4 Erik Parai Arnessons slutval i Bonde söker fru

Erik Parai Arnesson Bonde söker fru

Under onsdagen blev det dags för bönderna i Bonde söker fru att göra sitt slutval, men precis i slutet snuvades tittarna från att se Erik Parai Arnessons val.
Nu berättar TV4 varför hans beslut inte kom med.

Den nya säsongen av tittarsuccén Bonde söker fru är i full gång, och precis som vanligt är det ett flertal bönder och brevskrivare som hoppas på att hitta den stora kärleken. Men nu närmar det sig slutval på gårdarna och i onsdagens avsnitt är det dags för bönderna att bestämma sig för om och vem de vill satsa på - och som alltid när det kommer till det här skedet är känslorna starka.

– Jag trodde inte att det skulle bli såhär tufft. Jag ska liksom välja min framtida fru här. Men nu har jag bestämt mig så nu finns det inget som stoppar mig, säger bland annat Pontus Mikaelssons på väg mot sitt livs stora beslut.

LÄS OCKSÅ: Så valde bönderna i slutvalen i Bonde söker fru 2020

Och även Erik Parai Arnesson tampas med en hel del jobbiga känslor. Under sin tid i programmet har han stött på en hel del motgångar, och flera av hans brevskrivare har av olika skäl valt att lämna. Men efter att ha spenderat mycket tid med både Julia och Emma känner han nu starkt för båda.

– Nu är ju slutet här och resan hit har inte varit enkel. Sommaren har ju varit lång och det har inte varit en lätt resa hit, men nu är det de här två tjejerna kvar och jag vet inte riktigt hur jag ska tänka för att välja rätt, säger han innan han fortsätter:

– Julia har ju gett mig känslor som det var länge sen man kände, och Emma har ju bara vuxit ovh vuxit. Det blir sjukt svårt. Jag tror inte jag vet vad jag ska göra. Det här valet kommer bli bland det jobbigaste valet man har gjort i sitt liv.

Efter ett allvarligt snack med båda tjejerna väljer Pontus till slut sin älskade Emmy, men mot programmets slut börjar man inse att man inte kommer få se vem Erik väljer. Nu berättar TV4 varför de inte visade Eriks slutval.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför visas inte Erik Parai Arnessons slutval i Bonde söker fru

Många tittare upplever att de snuvades på slutet av Eriks kärlekshistoria. I ett meddelande till Hänt berättar nu programmets pressansvarig Paulina Bånge om beslutet att inte visa bondens slutval.

”Det har hänt tidigare att vi delat upp slutdejterna och det är alltid innehållet som styr. Det fanns helt enkelt så mycket att berätta på gårdarna att Eriks val får vänta till nästa avsnitt”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Därför valde Bonde söker fru-Erik Parai Arnessons brevskrivare Julia Syrén att stanna – trots beslutet om att åka hem

LÄS OCKSÅ: Bonde-Patrik Fernlund: Därför behövde jag en paus från Pontus Quist

SENASTE NYTT!