LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alice Stenlöfs stöd till Jireel efter nomineringen i P3 Guld

10 dec, 2020 
Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira blev ett par i somras.
Nu uppmanar hon sina följare att hjälpa pojkvännen.
”Stolt”, skriver influencern på Instagram.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Det var i september som influencern Alice Stenlöf bekräftade att artisten Jireel Lavia Pereira är hennes nya pojkvän, efter en tid av spekulationer.

Hon avslöjade det hela genom att publicera en bild av dem två ihop och till bilden skrev hon: "Han gör mig glad”.

När Alice gästade podcasten Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya berättade hon hur det egentligen gick till när de träffades.

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Det var en kväll vi var ute då, och det hela slutade med lite hångel, säger Alice.

– Ganska mycket hångel, svarar Rosanna och Emilio som båda var på plats och såg det hela.

Rosanna påpekar även att det var hon som fick avbryta det hela efter att hon märkt att folk börjat smygfilma Alice och Jireel.

Alice uppmaning till följarna

Idag är paret lyckligt förälskade och delar ofta med sig av sin vardag på Alice Stenlöfs Youtube-kanal. Nu har även Alice publicerat en bild med några nya kärleksfulla ord om sin pojkvän.

Annons

Han är nämligen nominerad till Årets artist i P3 Guld 2021. Publiken är med och röstar fram vinnarna i samtliga 8 kategorier och bland Årets artist syns bland annat artister som Miriam Bryant, Zara Larsson och Victor Leksell.

”Livets kille är nominerad till Årets artist i P3 Guld och jag tycker ni alla ska gå in och rösta på honom på P3s hemsida nunununu! Alla nominerade är så värdiga vinnare (!!) men jag råkar vara lite partisk i år... Stolt över dig baby!”, skriver Alice till bilden.

Jireel har svarat kärleksfullt i kommentarerna:

”Te amo muito”.

Jireel årets artist på P3 Guld 2018

Jireel har vunnit Årets artist innan, på P3 Guld 2018. Priset delades då ut av Lamix, som är en nära vän till Jireel. Det blev en känslosam stund där de båda artisterna omfamnade varandra på scenen.

– Jag vill säga grattis till min broder Lamix, vi har alltlid varit tillsammans och nu har vi hämtat det här priset. Min bror, du ska veta att jag älskar dig, sa 17-årige Jireel då, enligt TT.

FOTO: Jessica Gow/TT, Youtube

Annons