Linnea Widmarks tystnad kring uppbrottet från Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso delar med sig av sin hjärtesorg för hela Sverige.
Exet själv säger däremot inget alls.
– Jag trodde jag skulle komma över det så himla mycket snabbare, säger han i Så mycket bättre.

I hela sex års tid var Benjamin Ingrosso tillsammans med ex-flickvännen Linnea Widmark. 2019 tog kärlekssagan slut och paret gick skilda vägar. Linnea for då till Costa Rica och Benjamin har i ett flertal intervjuer och låtar uttryckt sin sorg över att förhållandet tog slut.

Linnea Widmark har dock aldrig kommenterat uppbrottet i svensk press eller på sina sociala medier. Däremot har hon pratat med en youtuber på Costa Rica en gång om förhållandet. Då sa hon varför det tog slut mellan paret, enligt henne:

– Jag var bara 15 år när jag träffade honom. Så det var tryggheten om att veta vad man får. Jag har alltid varit väldigt öppen med att det kanske blir vi i framtiden, även om vi inte är menade för varandra nu. Men han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre.

– I slutet kände jag inte för att jag ville ha sex alls. Från att ha sex hela tiden till att ha sex kanske tre gånger per år. Det fick ju honom att känna sig osäker och fick då mig att må dåligt över att jag kände som jag kände, säger hon i videon.

Linnea Widmarks tystnad kring uppbrottet

Benjamin är nu aktuell i Så mycket bättre och i lördagens avsnitt ger han nya detaljer kring uppbrottet. Bland annat avslöjar han att han blev dumpad på ett telefonsamtal.

Ola Rapace om sprickan i relationen till sonen Lev Rapace

– Jag har ju en tendens att hamna tillbaka till mitt ex, att jag landar i att skriva om henne. Det blir som att jag sjunger om Linnea, mitt ex. Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, vi var tillsammans sex år det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon.

Benjamin säger även tårögt att han trodde att han skulle ha kommit längre än vad han gjort när det gäller att komma över sin ex-flickvän.

– Jag trodde jag skulle komma över det så himla mycket snabbare. Sen sitter man här 1,5 år senare och fortfarande skriver om det liksom.

Men trots Benjamins kärleksfyllda och känslosamma uttalanden i programmet och intervjuer förblir Linnea tyst. Hon har varken kommenterat programmet eller uttalandena på sina sociala medier eller i press.

Hänt har sökt Linnea Widmark utan framgång.

LÄS OCKSÅ: Därför begärde Linda Holknekt skilsmässa efter åren med Per Holknekt

LÄS OCKSÅ: Molly Hammars sexfråga om Benjamin – framför Bianca och Pernilla

SENASTE NYTT!