Våldsamma kampen om Bonde-Erik: "Alla vill ju ha han"

Det bjöds på svartsjuka och en privat dejt i fjärde avsnittet av "Bonde Söker Fru".

I fjärde avsnittet av “Bonde Söker Fru” får vi se när bönderna går på gruppdejt och väljer vilka av sina beundrare som ska få följa med hem till sina respektive gårdar.

Erik Bäckman, 21, är omåttligt populär på sin dejt, något som tog honom med överraskning.

– Det var jag verkligen inte beredd på. Det var en positiv överraskning, säger Erik till Hänt.

Erik Bäckman gillar uppmärksamheten.

LÄS MER: Bonde-Eriks dejt: “Jag känner mig lurad” 

I slutet av gruppdejten anordnar Erik en tipsrunda för sina beundrarinnor – med frågor om sig själv. Flera brevskrivare får alla rätt och därmed ordnar Erik en utslagstävling, nämligen vem som kan springa fram till honom snabbast. Lina Ilar, 23, var en av dem.

– Jag såg ju hur Erik tittade på mig med Blicken och så sa han ”är ni snabbtänkta?” Blicken han gav mig då var ju ”spring!” Och jag taggade till, tävlingsmänniska som jag är. Jag hade tänkt att jag inte skulle visa den biten, men så fort det blir tävling blir jag helt knäpp i huvudet. Så jag sprang allt vad jag orkade och tänkte ”nu ska jag ha en dejt!”, säger Lina Ilar till Hänt.

Ett vilt lopp utbryter mellan Lina Ilar och Linnéa Åberg, 21.

– Det blev lite våldsamt mellan mig och Linnea där, men det var med glimten i ögat. Hon började dra mig i armarna, jag vet inte, jag kan ha råkat armbåga henne också, säger Lina och skrattar.

– Det var helt galet att de började slåss nästan för att kunna få vinna mig. Det var en härlig känsla, säger Erik med ett leende i programmet.

LÄS MER: Sveket: Bönderna på Lindas sida efter påstådda sexnatten 

Lina Ilar och Linnéa Åberg är först iväg

Det blir ett vilt race och lite handgemäng tjejerna emellan!

Det ser jämnt ut…

…men Lina Ilar hinner först…

…och avgår med segern och en dejt med Erik Bäckman.

Lina Ilar hinner först och vinner en dejt med Erik på tu man hand, medan de övriga tjejerna får sitta på avstånd och titta på.

– Det ser väldigt mysigt ut där borta. Nu blir man lite svartsjuk, säger Linnea Åberg i programmet.

Lina Ilar är väldigt nöjd med att vinna en dejt med Erik. På frågan om hon ser de övriga brevskrivarna som kompisar eller konkurrenter svarar hon ”både och”.

– Det är svårt för tävlingsmässigt är de ju konkurrenter, men nu är vi ju där för att hitta kärleken. Man kan ju inte tvinga fram känslor, det är inte en sån tävling på det viset. Men blir det en springtävling så är alla tjejer konkurrenter så klart. Alla vill ju ha han, säger hon till Hänt.

LÄS OCKSÅ: TV-bonden i storbråk med Lindorff efter påstådda sexnatten 

Foto: TV4

SENASTE NYTT!