Bonde-Eriks dejt efter sveket: "Jag känner mig lurad"

Efter Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras natt tillsammans höll Linda Lindorff ett krismöte med dem båda. Brevskrivarna som skulle dejta dem fick däremot inget veta. "Jag kan känna mig lite lurad nu efteråt", säger Lina Ilar som var där för att dejta Erik.

Lina Ilar, 23, sökte till TV4:s “Bonde söker fru” för att dejta grisboden Erik Bäckman, 21. Utan att Lina Ilar eller någon av de andra brevskrivarna fick veta det tillbringade Erik Bäckman natten tillsammans med Sigrid Bergåkra, 43. Produktionen och programledaren Linda Lindorff valde att inget säga efter den påstådda sexnatten.

– Vi visste ingenting förrän vi såg det på tv, som alla andra. Erik och Sigrid hade ett bra skådespeleri på slottet, säger Lina Ilar till Hänt.

LÄS ÄVEN: TV-bonden i storbråk med Lindorff efter påstådda sexnatten

Lina Ilar fick inget veta av produktionen.

Lina Ilar fick inget veta av produktionen.

Hur kändes det när ni fick veta om Eriks och Sigrids natt tillsammans?

– Det kändes lite märkligt. De visste ju om att de hade 10 brevskrivare var som var på Sundbyholm och väntade på dem, redan dagen efter skulle vi ju få ses. Men samtidigt förstår jag dom också, Sigrid är oemotståndlig och Erik är en charmig kille. Allt blir väldigt intensivt på slottet. Vi brevskrivare umgicks hela tiden samtidigt som bönderna umgicks. Många glas vin och trevligt sällskap, kanske det lätt blir sådär. Jag vet inte! Sen vet jag sedan innan hur bra tv är på att klippa och klistra så kan tänka mig att det vridit lite på storyn.

Ingen av brevskrivarna fick veta något om Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras natt tillsammans.

Ingen av brevskrivarna fick veta något om Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras natt tillsammans.

Hur tycker du att Linda och TV4: s team hanterade saken?

– För våran, brevskrivarnas, skull så tycker jag att produktionen borde ha sagt något. Jag kan känna mig lite lurad nu efteråt, men jag förstår verkligen produktionen. Hade vi fått veta vad som försiggått sig den natten hade nog nästan alla brevskrivare åkt hem, och det hade inte blivit någon bra säsong av Bonde söker fru. Så jag förstår vinklingen av produktionen.

"Erik Bäckman är en charmig kille", säger Lina Ilar.

“Erik Bäckman är en charmig kille”, säger Lina Ilar.

LÄS OCKSÅ: Sveket: Bönderna på Lindas sida efter påstådda sexnatten

Foto: daylife.se/falunsdalkulla, TV4, IBL

SENASTE NYTT!