Upptäckten i Bingo Rimérs bild får följarna att undra: ”Ny älskling?”

Bingo Rimérs bild får fansen att undra: ny tjej?
Bingo Rimér lägger ofta upp bilder från sitt liv på sociala medier. Men nu har han delat en minst sagt personlig bild på Instagram – som genast gjort hans följare nyfikna.
Annons

Bingo Rimér, 43, skilde sig från  Katrin Zytomierska, 41, 2015 efter sex års äktenskap. De har tillsammans barnen Ringo, 9, och Rambo, 6.

Paret är goda vänner efter skilsmässan och umgås ofta tillsammans.

Annons

– Sedan finns det ingen attraktion mellan mig och Bingo, och det gör att det finns ingen svartsjuka. Vi kan ju sitta och snacka om killar och tjejer och ragg hit och dit. Så har vi väldigt roligt tillsammans, har Katrin Zytomierska tidigare sagt till Hänt.

Bingo Rimér är flitig på sociala medier och lägger ofta upp bilder från sitt liv. Nu har han lagt upp en bild på sociala medier som ger hans följare myror i huvudet.

Annons

Älskar söndagar“, skriver Bingo till bilden och lägger till hashtaggarna #barnfri #bortabramenhemmabäst och #sverige.

På bilden står Bingo naken i ett soligt rum och ler mot kameran. I en spegel bakom honom syns hans nakna bakdel, men det är inte det som väckt följarnas nyfikenhet.

I den suddiga bakgrunden syns en kvinna ligga i en säng och le mot kameran.

Vem är donnan i sängen?” frågar en följare.

Ny darling där bakom?” undrar en annan.

Låter följarna undra

Men Bingo Rimér ger inget svar på frågorna utan låter sina följare spekulera.

Annons

Jag älskar verkligen att folk kommenterar och läser varenda kommentar för att få reda på vem hon är. Bingo är bäst på att göra folk galna av nyfikenhet“, skriver en person.

Somliga av Bingos följare konstaterar dock att det inte är ex-frun Katrin Zytomierska som syns på bilden.

Inte Katrin i bakgrunden. Nope. Antingen är det någon som ställer upp på bild eller så är du kär. Oavsett så ser ni båda glada ut i varandras sällskap. Härligt“, konstaterar en av Bingo Rimérs följare.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…