Katrin Zytomierska om relationen med Bingo Rimér

Katrin Zytomierska och bingo Rimér om sin relation
Katrin Zytomierska och Bingo Rimér umgås flitigt även efter skilsmässan. Nu berättar Katrin sanningen om deras relation.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, och Bingo Rimér, 43,  skilde sig 2015 efter sex år tillsammans. De fick sönerna Ringo, 8, och Rambo, 5, ihop. Trots skilsmässan är de idag goda vänner och umgås både på fritiden samt jobbar ihop. De har podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans, har en gemensam sommarstuga samt firar en del högtider ihop. 

Efter att Katrin separerade från Alexander Klingstedt, 38, tidigare i år har rykten om en återförening mellan Bingo och Katrin gått varma. Att de umgås så flitigt är en anledning till att bland annat deras följare på Instagram tror att de återigen är ett par. Nu svarar Katrin själv på relationsryktena.

Annons

– Nej, vi är väldigt, väldigt goda vänner men det kommer inte att bli något, säger hon till Hänt.

Annons

Hon berättar att anledningen till att de umgås så mycket är till stor del för barnens skull då de älskar att se sin mamma och pappa tillsammans.

– Sedan finns det ingen attraktion mellan mig och Bingo, och det gör att det finns ingen svartsjuka. Vi kan ju sitta och snacka om killar och tjejer och ragg hit och dit. Så har vi väldigt roligt tillsammans, säger Katrin.

Ska fira nyår med båda sina ex

Med sitt andra ex Alexander fick hon sonen Falke, idag 1,5 år gammal. Hon har samma fina relation med sin yngsta sons pappa som hon har med Bingo.

– Vi umgås alla tillsammans hela tiden och nu ska vi fira nyår tillsammans allihop, berättar Katrin.

Hon tror att alla skulle klara av att ha en fin relation med sina tidigare partners om man tänker bort sig själv och fokuserar på barnen. Någon ny partner har det inte blivit för Katrin, och hon trivs bra med sitt singelliv.

Annons

– Jag har jävligt roligt just nu och tar livet med klackspark. Så fokuserar jag på mitt jobb, mitt företag, mina vänner och framför allt mina barn.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…