LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anklagas ha tagit dottern från pappan – nu berättar Unga mammor-Linn

31 okt, 2023 
Unga mammor-Linn Andersson
I somras gick Unga mammor-profilen Linn Andersson ut med nyheten att hon och dottern Belles pappa, Simon Brännvall, gått skilda vägar.
Nu ryter hon ifrån efter påhopp om att hon skulle hindra ex-pojkvännen från att träffa deras barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

Det var i TV3-serien Unga mammor som Linn Andersson, 25, slog igenom. I programmet fick vi följa henne och dottern Tindra, som nu har hunnit bli sex år gammal. Sedan inspelningarna har mycket hänt i Linns liv och idag är hon trebarnsmamma. Tindra har alltså två syskon, Juvelia, 3, och Belle, 1.

Drömmen om en kärnfamilj har dessvärre gått i kras för Linn Andersson fler än en gång. I somras avslöjade tv-profilen att hon och dottern Belles pappa, hockeyspelaren Simon Brännvall, 26, gått skilda vägar. För Hänt berättade Linn då att hon inte tror att det kommer att bli hon och Simon igen.

– Man kan ju aldrig veta i framtiden, men inte som jag känner nu, sa hon då.

Ryter ifrån efter anklagelserna: Därför träffar dottern inte sin pappa

Linn har nu haft en frågestund på Instagram där en följare undrar om just situationen med Simon och Linns gemensamma dotter.

Annons

”Varför har du Belle på heltid?”, undrar en person, varpå Linn Andersson svarar:

”Det är för att hennes pappa inte haft möjlighet pga sin hockey”.

Därefter förklarar Linn att flera följare har hört av sig gällande denna upptäckt och anklagat henne för att hindra Belles pappa från att träffa dottern, vilket Linn menar inte alls stämmer.

”Hon ska dock börja vara mer med honom nu, vilket gör mig väldigt glad. Har spekulerats att det skulle vara jag som ”tar henne från honom” vilket absolut inte är fallet”, skriver Unga mammor-profilen och fortsätter sedan:

”Klart att jag egoistiskt sett skulle vilja ha barnen för mig själv MEN det finns faktiskt inget som gör mig mer glad än att barnen får ha en närvarande pappa och mamma”.

Linn Andersson svar efter kritiken

Det här är långt ifrån första gången som Linn ger svar på tal till sina följare efter att ha fått utstå kritik eller hat. Efter uppbrottet från Simon Brännvall la Linn upp ett inlägg där hon röt ifrån mot anklagelser om att hennes barn skulle fara illa.

Annons

”Att kritisera att jag har 3 barn med 3 män och att det skulle vara synd om barnen pga det. Till er vill jag säga att det finns barn som blir slagna, som lever i misär, som det är fruktansvärt synd om. Mina barn har det bra. Jag gör allt för dem”, skrev hon på Instagram då.

Linn har tidigare berättat för Hänt om relationen till barnens tre pappor.

– Vi är inte riktigt där än att vi har såhär Tomten är far till alla barnen-jul, men man vet aldrig, det är min förhoppning i framtiden kanske. Jag har bra relation med dem men det är inte som att vi alla sitter och umgås eller hänger tillsammans, det händer inte liksom, sa hon då.

FOTO: Youtube

Annons