LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Linn talar ut – så är relationen till barnens tre pappor

16 aug, 2023 
Moa Risberg
Linn Andersson.
Linn Andersson var med i programmet Unga mammor som 19-åring.
Tidigare i sommar gick hon ut och berättade om uppbrottet från yngsta dotterns pappa Simon Brännvall.
Nu ger hon sin syn på hur relationen till barnens pappor är idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmamma

Linn Andersson, 25, var med i programsuccén Unga mammor när hon var nybliven mamma till dottern Tindra. Då fick vi följa henne som 19-åring under hennes första tid som förälder tillsammans med exet och dotterns pappa Marcus Malm.

Sedan dess har det hänt mycket i Linns liv, efter sin debut i programmet har Linn fått två små döttrar och kan nu titulera sig som trebarnsmamma.

Efter programmet valde Marcus och Linn att gå skilda vägar och fortsätta sina liv på varsitt håll. Efter uppbrottet fann Linn kärleken i Gabriel Hassel, paret förlovade sig och fick dottern Juvelia.

Men åtta månader efter dotterns födsel valde paret att avbryta förlovningen och göra slut.

Linn talar ut efter uppbrottet från Simon

Efter att Gabriel och Linn gjort slut och avbrutit förlovningen träffade hon sin senaste partner, hockeyspelaren Simon Brännvall.

I fjol blev paret föräldrar då de fick sitt första gemensamma barn tillsammans, och Linn blev där med trebarnsmamma och Simon blev pappa för första gången.

Annons

– Hennes pappa och jag separerade nu i början av sommaren, han bodde ju kvar ganska länge. Så vi har väl inte riktigt haft något schema i sommar men nu ska hon bo hos mig tillsvidare, säger hon.

Relationen till barnens tre pappor idag

Efter uppbrottet har Simon och Linn beslutat att den yngsta dottern ska bo kvar hos henne på heltid tillsvidare, även om han har fått en egen lägenhet i Örebro.

– Det blir lite omställning för mig att bli liksom ensamstående ändå, men det blir bra, säger hon till Hänt i en intervju.

Hur ser relationen ut mellan dig och Simon?

– Jag tycker ändå att det är bra, vi har ändå kontakt. Han kom hit och avlastade mig när barnen var sjuka, så jag kunde åka och handla. Jag tycker ändå han är väldigt fin och att han försöker så mycket han kan att träffa tjejerna, säger hon.

Hur är din relation med de andra papporna, umgås de tillsammans?

– Vi är inte riktigt där än att vi har såhär Tomten är far till alla barnen jul, men man vet aldrig, det är min förhoppning i framtiden kanske. Jag har bra relation med dem men det är inte som att vi alla sitter och umgås eller hänger tillsammans, det händer inte liksom, säger Linn.

FOTO: Youtube

Annons