ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Unga mammor-Linn Andersson bekräftar uppbrottet från Simon Brännvall

10 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Linn Andersson och Simon Brännvall
Linn Andersson och Simon Brännval
Unga mammor-profilen Linn Andersson och hockeyspelaren Simon Brännvall fick förra året dottern Belle tillsammans.
Nu går Linn ut med att de har valt att gå skilda vägar.
"Ibland blir det inte som man tänkt sig, hoppades och ville", skriver Linn om uppbrottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurströms otippade drömprojekt: ”Jättekonstigt”Brand logo
Ellinor Bjurströms otippade drömprojekt: ”Jättekonstigt”

I TV3-serien Unga mammor fick tittarna följa ett gäng unga mammornas vardag. Linn Andersson, 24, var en av mammorna som medverkade tillsammans med dåvarande pojkvännen Marcus Malm och parets gemensamma dotter Tindra, när Linn bara var 19 år gammal.

Efter uppbrottet från Marcus fann Linn kärleken i Gabriel Hassel. Paret förlovade sig och tillsammans fick de dottern Juvelia, men åtta månader senare kom beskedet att de hade valt att gå skilda vägar.

Linn Anderssons relation med Simon Brännvall – svårigheterna med livspusslet


Linn förälskade sig sedan på nytt när hockeyspelaren Simon Brännvall fångade hennes hjärta. Förra året blev Linn mamma för tredje gången när hon och Simon fick dottern Belle.

”I raketfart kom våran lilla prinsessa till oss, 15:00. En liten Belle blev det. Allt har gått bra och Simon var det finaste bästa stödet man kunde ha. Älskar henne redan av hela våra hjärtan", skrev Linn i ett Instagram-inlägg efter förlossningen.

Annons

Efter Belles födsel var Linn mamma till tre döttrar – alla med olika pappor. Linn har tidigare talat ut om svårigheterna med att ha barn med tre olika män.

– Jag brukar skämta och säga att ”man inte är förälder förrän man har två barn” för det är då det börjar bli meckigt att pussla ihop livet och allting. Mina barn har då också tre olika pappor så det är ett pussel som man ska få ihop, har Linn tidigare berättar för Hänt.

Linn Andersson bekräftar Uppbrottet från Simon Brännvall

De senaste veckorna har flera av Linns följare spekulerat huruvida att Linn och Simon har gjort slut, efter att Simon saknats helt från Linns inlägg på sociala medier.

Nu går Linn ut med det tråkiga beskedet att hon och Simon har brutit upp.

Nu har jag själv bearbetat allt och gått ut med att jag och Simon valt att gå skilda vägar”, skriver Linn till Hänt och fortsätter:

Nu är det officiellt.

Annons

Linn gick gick även ut och berättade om uppbrottet i ett Instagram-inlägg.Jag har något tråkigt att berätta för er. Sedan en månad tillbaka har jag och Simon valt att gå skilda vägar. Detta är något jag ville hålla privat men eftersom det spekuleras mycket så vill jag berätta det för er så ni vet om det. Det är jättetråkigt och vi har haft en fin tid tillsammans och fått en fantastisk dotter som vi båda kommer göra allt för. Ibland blir det inte som man tänkt sig, hoppades och ville”, skriver Linn i inlägget.

FOTO: Instagram, Viaplay

Annons