ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor–Linn Andersson talar ut efter uppbrottet från exet Simon

15 aug, 2023 
Moa Risberg
Linn Andersson.
I början på sommaren berättade Unga Mammor-Linn om uppbrottet.
Efter tiden med exet Simon Brännvall gick de skilda vägar.
Nu talar hon ut om uppbrottet efter tystnaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmamma

Linn Andersson, 24, medverkade i programmet Unga mammor tillsammans med exet Marcus Malm. I programmet kunde vi följa paret när de fick sin första dotter Tindra och hur de tog sig ann sin första tid som unga föräldrar.

När programmet spelades in var Linn bara 19 år gammal och sedan dess har det hänt endel i hennes liv.

Idag fem år senare har hon tre döttrar och lever livet som nybliven ensamstående och singel efter uppbrottet från exet Simon Brännvall.

Linn talar ut efter uppbrottet ifrån Simon

I fjol fick paret sin gemensamma dotter Belle. Vilket gjorde att Simon blev pappa för första gången och Linn kunde titulera sig som trebarns mamma.

Tidigare i sommar berättade Linn att hon och Simon valt att gå skilda vägar efter sin tid tillsammans.

Nu har jag själv bearbetat allt och gått ut med att jag och Simon valt att gå skilda vägar”, skrev Linn till Hänt då.

Linn har tidigare inte kommenterat uppbrottet emellan dem men I en intervju tillsammans med Hänt berättade hon om deras relation idag och hur det ser ut med dottern Belle nu.

Annons

– Hennes pappa och jag separerade nu i början av sommaren, han bodde ju kvar ganska länge. Så vi har väll inte riktigt haft något schema i sommar men nu ska hon bo hos mig tillsvidare, säger hon.

Relationen mellan dem efter uppbrottet

Simon kommer försöka träffa dottern så ofta han har möjlighet, även om Simon flyttat till egen lägenhet så kommer deras gemensamma dotter fortsätta att bo kvar tillsammans mamma Linn.

– Han kommer bo kvar i Örebro han har fått lägenhet, flyttar in nästa vecka sen har han bott lite hos kompisar, säger Linn.

Hon tillägger:

– Det blir lite omställning för mig att bli liksom ensamstående ändå, men det blir bra, säger hon.

Hur ser eran relation ut idag?

– Jag tycker ändå att det är bra, vi har ändå kontakt. Han kom hit och avlastade mig när barnen var sjuka, så jag kunde åka och handla. Jag tycker ändå han är väldigt fin och att han försöker så mycket han kan att träffa tjejerna.

Annons

Hon fortsätter och berättar om tiden i slutet på relationen,

–Vi bråkade inte, vi har aldrig bråkat eller skrikit på varandra eller haft en sådan relation, säger hon.

Linn berättar att hon är glad för att det inte varit ett turbulent uppbrott och att hon är tacksam för att de kan ha en relation idag. När hon får frågan om framtiden tillsammans med Simon och hur hon ser på att de ska vara vänner i framtiden, svarar hon.

– Ja men det tror jag verkligen, men folk är så sjukt nyfikna. Så fort vi umgås med varandra så blir folk jätte nyfikna och undrar om vi ska hitta tillbaka till varandra. Men jag tycker man ska kunna umgås, särskilt om man har barn tillsammans, säger hon.

Tror du att ni kommer hitta tillbaka till varandra?

– Man kan ju aldrig veta i framtiden, men inte som jag känner nu, säger Linn.

FOTO: Instagram & Youtube

Annons