LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor–Linn ryter ifrån efter kritiken: ”Jag står för mina misstag”

25 aug, 2023 
Moa Risberg
Linn Andersson.
Linn Andersson var med i Unga mammor som 19 åring.
Idag har hon tre döttrar med tre olika pappor.
Nu sätter hon ner foten efter kritiken på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

Linn Andersson var med i programmet Unga mammor när hon var 19 år gammal och nybliven mamma. Programmet blev en populär favorit bland tittarna som glatt följde vardagen för de unga och nyblivna småbarnsföräldrarna.

Sedan Linn var med i programmet har det hänt mycket, idag kan hon stolt titulera sig till tre barns mamma till de tre döttrarna, Tindra, Juvelia och Belle.

Tindra som hon har tillsammans med exet Marcus Malm, mellan dottern Juvelia som hon har tillsammans med exet Gabriel Hassel och den yngsta dottern Belle som har tillsammans med den senaste pojkvännen Simon Brännvall.

Linns relation till de tre olika papporna idag

Tidigare i sommar gick Linn ut och berättade att hon och hennes tidigare partner Simon valt att gå skilda vägar, ett år efter dottern Belles födelse.

Annons

Hur ser relationen ut mellan dig och Simon?

– Jag tycker ändå att det är bra, vi har ändå kontakt. Han kom hit och avlastade mig när barnen var sjuka, så jag kunde åka och handla. Jag tycker ändå han är väldigt fin och att han försöker så mycket han kan att träffa tjejerna, säger hon.

Hur är din relation med de andra papporna, umgås de tillsammans?

– Vi är inte riktigt där än att vi har såhär ”Tomten är far till alla barnen”-jul, men man vet aldrig, det är min förhoppning i framtiden kanske. Jag har bra relation med dem men det är inte som att vi alla sitter och umgås eller hänger tillsammans, det händer inte liksom, säger Linn.

Nu ryter Linn ifrån efter kritiken på Instagram

Linns familjesituation får ibland flera kommentarer på hennes sociala medier, nyligen la hon upp ett inlägg där hon sätter ner foten emot de elaka orden.

”Sedan att kritisera att jag har 3 barn med 3 män och att det skulle vara synd om barnen pga det. Till er vill jag säga att det finns barn som blir slagna, , som lever i misär, som det är fruktansvärt synd om. Mina barn har det bra. Jag gör allt för dem. Sedan till detta att dela bilder på nätet , man får ha delad åsikt om det men jag skulle aldrig göra något som mina barn skulle ta skada av, aldrig.” skriver hon.

I inlägget berättar även Linn om att flera kommenterar om hennes utseende och hur hon är som mamma, något som hon nu uppger att hon polisanmält.

”Att läsa lögn efter lögn ” Linn är , Linn gör, Linn tänker ” det är så provocerande och har varken tid eller ork att komma med bevis emot detta.
Jag står för mina misstag och kan ta kritik men detta är inte klokt!”
skriver Linn på Instagram.

FOTO: Youtube

Annons