ola-conny wallgren

Ullared-Ola-Connys relation till fästmön Lindas barn – nu kommer det fram

OLA-CONNY WALLGREN OCH LINDA PERSSON. LINDA BERÄTTAR OM OLA-CONNYS RELATION TILL HENNES BARN

Ullared-profilen Ola-Conny och fästmön Linda har hittat tillbaka till varandra och kärleken blomstrar.
Linda har tre barn från ett tidigare förhållande, men hur är egentligen Ola-Connys relation till sina bonusbarn?
Nu berättar Linda för Hänt hur det ligger till.
Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"
0:50

Efter reklamen: Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"

(0:50)

Slå på ljud

Den senaste tiden har det varit tvära kast när det gäller kärlekssagan mellan Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 58, och hans Gekås-kollega Linda Persson, 46.

Paret träffades på varuhuset Ullared eftersom Ola-Conny jobbar där sedan länge tillbaka och likaså Linda, som jobbar som kock i varuhusets restaurang.

I oktober gjorde paret slut, efter tre månader som förlovade. Men redan efter en månad isär var de återförenade, de insåg helt enkelt att de inte klarar sig utan varandra.

– Så under den här tiden så kom vi på det, att vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra och att vi ville återuppta förlovningen. Bara så, vi saknade varandra så oerhört mycket, sa Ola-Conny då till Hänt.

Ola-Connys boendesituation med Linda

Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret och det är i princip som att de är sambos. Även om de inte bor tillsammans så träffas de nämligen ändå varje dag för de sover hos varandra.

– Vi är ju sambos, fast vi har två hem, säger Linda till Hänt.

Både Ola-Conny och Linda har tre barn var sedan tidigare förhållanden. Ola-Connys barn är lite äldre, men Lindas barn bor fortfarande hemma och de kör det klassiska varannan-vecka-upplägget.

Eftersom Ola-Conny och Linda umgås varje dag så blir ju han även inkluderad de veckorna som hon har barnen. Så nu är den stora frågan hur Ola-Conny egentligen funkar tillsammans med bonusbarnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linda Persson om Ola-Connys relation till hennes barn

Nu berättar Linda för Hänt om hur mycket hennes barn älskar Ola-Conny.

– De älskar ju honom så det är inga problem. De blir så glada när de följer med till Köinge, de är jätteglada. De bara “åh ska vi åka hem till Ola-Conny, det är kul”. Oftast när jag har barnen så bor vi i Getinge tillsammans då, förklarar Linda för Hänt.

Det är alltså Ola-Conny som bor i Köinge och Linda som bor i Getinge. När det är barnvecka är det med andra ord främst Getinge som gäller, men när de är barnfria är det hemma hos Ola-Conny i Köinge för hela slanten. Faktum är att det finns en mycket rimlig förklaring till det.

– Det är smidigt för oss båda med att bo i Köinge med tanke på att det bara är en mil till Ullared. Från Getinge är det ju fem mil enkel resa, säger Linda till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN