BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ola-Conny återförenad med Linda Persson – efter 1 månad isär

03 nov, 2022 
OLA-CONNY, LINDA PERSSON
Ullared-Conny var nyss nybliven singel. Men nu har det vänt.
Nu berättar paret för Hänt om kärlekslyckan.
– Chansar man inget så vinner man inget, säger Ola-Conny till Hänt.
Annons
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarnaBrand logo
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarna

Ullared-Conny Wallgren och Linda Persson var förlovade – men för en månad sedan kom nyheten att de valt att gå skilda vägar.

Nu kommer det dock ett glädjande besked: paret är återförenade! Detta var något som Aftonbladet var först att rapportera om.

När Hänt når paret berättar de om relationen och lyckan är total över att ha hittat tillbaka till varandra igen.

– Ja, alltså det var såhär att vi avslutade ju proffesionellt och så men så kände Ola-Conny det att nej jag ska ta kontakt med Linda, jag saknar henne så mycket, så han smsade mig. Och så hade vi blivit bjudna på en bröllopsfest och så frågade han om jag ville följa med och på den vägen är det, förklarar Linda för Hänt.

Ola-Conny om stora steget – kontaktade Linda

Ola-Conny bekräftar att det var precis så det gick till:

Annons

– Ja det var jag som tog första steget och jag kontaktade Linda och sedan så hade vi kontakt där ett kort tag och sedan så var det ju så att vi var ju faktiskt bjudna till Lindas kompis bröllopsfest. Så ja, den här inbjudan står ju fast och då bestämde vi att vi skulle gå på den här festen tillsammans, säger Ola-Conny till Hänt och fortsätter:

– Så under den här tiden så kom vi på det, att vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra och att vi ville återuppta förlovningen. Bara så, vi saknade varandra så oerhört mycket.

Lindas ord om Ola-Conny: ”Väldigt modig”

Både Ola-Conny och Linda började känna saknads-känslor och det är alltid läskigt att vara den som tar första steget. Linda är väldigt tacksam över att Ola-Conny faktiskt vågade ta första steget.

– Jag måste säga att han var väldigt modig som vågade ta kontakt med mig, säger Linda till Hänt och Ola-Conny fyller på:

– Ja, jag tänkte ju att tar jag mig inte mod så kan ju den bron bli bränd liksom. Jag tror nog många känner igen sig i det, det värsta som kan hända är att få ett nej. Men chansar man inget så vinner man inget heller. Och har du inte frågat så ångrar du dig alltid.

FOTO: PRIVAT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons