hänt exklusivt

Ola-Conny Wallgren bekräftar lyckan med Linda Persson: ”Fantastiskt”

Ola-Conny Wallgren bekräftar lyckan med Linda Persson

Efter några turer fram och tillbaka har Ola-Conny Wallgren och Linda Persson funnit lugnet ihop.
Nu berättar Ullred-profilen om lyckan med fästmön.
– Linda är en fantastisk kvinna på alla sätt och vis, säger han till Hänt.
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred
0:24

Efter reklamen: Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

(0:24)

Slå på ljud

Tvära kast har varit ledorden när det gäller kärlekssagan mellan Ullareds charmtroll Ola-Conny Wallgren, 58, och hans Gekås-kollega Linda Persson, 46. Alltsammans började i våras då Ola-Conny spanade in nämnda Linda bland köttbullar och annat gott i jättevaruhusets bespisning där Linda jobbar som kock. Den annars så nästan framfusige Ola-Conny bländades av Lindas skönhet – och förvandlades plötsligt till en blyg liten pojke.

– Jag var blyg och feg, men så tog jag mig i kragen och tänkte: ”Chansar man inte så vinner man inget”. Hade jag inte tagit den här bron så hade bron blivit bränd – och då hade jag inte kommit över på andra sidan! Sedan kom allt av sig själv... Vi började prata och lite senare möttes vi ute i butiken. ”Du kan väl få mitt telefonnummer”, sa jag. Sedan höll vi kontakten, berättar Ola-Conny för Hänt.

Ola-Conny och Lindas relation idag – efter uppbrottet och återföreningen

Sedan gick allt i blixtens hastighet. Förlovningsringar växlades och allt tycktes frid och fröjd, men kort därpå meddelade paret att förlovningen var bruten. Saknaden efter varandra blev dock stor och duon återförenades – och nu blomstrar kärleken igen, avslöjar Ola-Conny som blir eld och lågor då han pratar om sin nybakade Ullared-hälft.

– Linda är en fantastisk kvinna på alla sätt och vis! Kärleken från henne gör mig så lycklig och glad. Nu lever vi ihop och vi är tillsammans varje dag, men när vi är på Gekås så sköter hon sitt jobb och jag mitt. Sedan träffas vi på kvällarna.

Ola-Conny blir fnissig när Hänt nyfiket frågar vad nästa steg blir i relationen.

– Linda är mitt liv och vi är förlovade. Vad som händer härnäst kan jag inte avslöja, faktiskt. Det är något som är väldigt privat. Jag kan inte gå in på det. Har jag ingenting sagt så har jag ingenting ångrat om man säger så…

Kärlekskarusellen snurrar vidare!

FOTO: Privat, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN