ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Conny Wallgren bekräftar uppbrottet – 3 månader efter förlovningen: ”Jobbigt”

11 okt, 2022 UPPDATERAD 11 okt, 2022
Ola-Conny Wallgren och Linda
I somras kunde Ullared-profilen bekräfta sin stora lycka med flickvännen Linda.
Paret hade nämligen förlovat sig.
Nu berättar Ola-Conny om uppbrottet – tre månader efter den stora glädjen.
Annons
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”Brand logo
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”

Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 58, kunde för en tid sedan berätta den glädjande nyheten att han hittat kärleken i Linda Persson, 46.

– Den respektive jag lever med idag, min käraste Linda som är helt underbar och finaste som finns, sade Ola-Conny till Hänt tidigare i år när han avslöjade det nya förhållandet.

Och kärleken verkade minst sagt sprudla mellan paret för en kort tid senare kunde Aftonbladet rapportera om att paret hade förlovat sig. Men nu kommer Ola-Conny med den dystra nyheten att paret gått skilda vägar.

Därför bodde inte Ola-Conny och Linda ihop

När Hänt i somras pratade med Ola-Conny var han överlycklig över att ha funnit sin kärlek Linda. Han berättade att paret inte bodde tillsammans med att de såg till att ses varje dag.

Annons

Bor ni ihop?

– Nej men vi träffas varje dag, ibland hos henne, ibland hos mig, berättade han för Hänt då.

Det verkade inte heller finnas någon plan för det nyförälskade paret på att bli sambos.

– Vi har inte pratat så om det. Vi är väldigt tajta är vi, men vi har inte.. det kommer! Jag kan inte avslöja allt. Det är som en bok som jag sa, det kommer nog att bli kanske, men jag kan inte säga det här och nu. Men vi är tajta, och vi tycker väldigt mycket om varandra, förklarade han kryptiskt.

Nu bekräftar Ola-Conny uppbrottet – tre månader efter förlovningen

Nu kommer Ullared-profilen med den tråkiga nyheten att paret gått skilda vägar – bara tre månader efter förlovningen.

– Det stämmer att vi har gjort slut. Allt är okej men sånt är livet. Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer om det, skriver Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

För Aftonbladet berättar han att han inte är arg på någon men att det självklart är jobbigt.

– Jag är inte arg på någon eller osams med någon, det kan bara bli så ibland, tyvärr. Det är tråkigt naturligtvis. Det är klart att det är jobbigt. Men livet går vidare. Nu tar man nya tag och går framåt, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag är inte en robot som är känslokall, det är klart att man tänker på det då och då.

FOTO: Privat, Eero Hannukainen/TT

Annons