ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Marittas ord om Ola-Connys drama med flickvännen Linda

21 nov, 2022 
Ola-Conny Wallgren, Linda Persson och Maritta Söderström
Ullared-profilen Ola-Conny och flickvännen Linda har haft en dramatisk höst.
De har gjort slut för att sedan hitta tillbaka till varandra.
Nu kommenterar vännen Maritta Söderström den stormiga relationen.
Annons
Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"Brand logo
Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"

Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 58, kunde tidigare i år dela med sig av den glädjande nyheten att han träffat kärleken i Linda Persson, 46.

– Den respektive jag lever med idag, min käraste Linda som är helt underbar och finaste som finns, sade Ola-Conny till Hänt tidigare i år när han avslöjade det nya förhållandet.

En tid senare kunde han glatt meddela att paret tagit det stora steget och förlovat sig, något som Aftonbladet var först att rapportera om.

Men relationen har inte varit helt oproblematisk. Tidigare i höstas berättade Ola-Conny att de valt att gå skilda vägar. Men en månad senare kom ett nytt besked – Ola-Conny och Linda hade hittat tillbaka till varandra.

Nu kommenterar Ullared-profilen och vännen Maritta Söderström, 78, parets drama.

Marittas ärliga ord om dramat mellan Ola-Conny och Linda

Maritta blev en välkänd figur när hon syntes tillsammans med sin syster Gunnel Hyvönen, 76, i realityprogrammet Ullared som sedan starten av pandemin ligger på is.

Annons

I en tidigare intervju med Hänt berättar Maritta att hon och Ola-Conny har en fin relation till varandra och brukar höras när hon är i Ullared för att handla.

Jag brukar prata lite med Ola-Conny när jag är där nere, annars inte. Åke hör av sig nångång ibland. Annars har jag ingen kontakt med någon.

Ola-Connys flickvän har hon däremot inte fått chansen att träffa. Men i en ny intervju med Hänt kommenterar hon relationen.

– De har svårt att bestämma sig fast de är uppe i ålder, säger Maritta till Hänt och fortsätter:

– Här går det inte bakåt än i alla fall, tillägger hon och syftar på sin särbo Lasse.

Så träffades Maritta och Lasse – dejtade i tv

Sanningen är den att Maritta för första gången träffade sin stora kärlek Lasse Westerlund under ett besök på Ullared.

De fattade genast ett tycke för varandra och bytte nummer – det var bara det att Lasse hade gett henne fel nummer och någon kontakt fortsatte inte. Tills dess att hon bjöd ut honom i programmet Hemliga beundrare.

På den vägen är det och paret lever idag som särbos men träffar varandra så ofta de kan – hon berättar i en intervju med Hänt att de nu ska lämna rusket i Sverige för en semester på Kanarieöarna.

– Jag har varit nere hos honom hela november och nu 14 dagar på Kanarieöarna, berättar hon glatt för Hänt.

FOTO: PRIVAT/Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons